feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Konsultföretag Stockholm

Vi har 9 427 Konsultföretag, Stockholm att välja på

Psxcare

Blekingegatan 16, STOCKHOLM

Läs mer om Psxcare

4 recos

John R

John R tycker:

"Riktigt snabb och bra service, svara på mail direkt osv. "

Ceco Interactive Design AB

Tjärhovsgatan 21, STOCKHOLM

Läs mer om Ceco Interactive Design AB

Björn S

Björn S tycker:

"Mycket glädje och kompetens på detta företag. Rekommenderas varmt. "

Bajoum Interactive AB

Mälartorget 19, STOCKHOLM

Läs mer om Bajoum Interactive AB

Carolina  F

Carolina F tycker:

"Mycket trevligt och kompetent folk. Fina spel! "

NiLi - Nikke Lindqvist

Fleminggatan 28, STOCKHOLM

Läs mer om NiLi - Nikke Lindqvist

Tobbe

Tobbe tycker:

"Nikke är en skön SEO snubbe som jag tror gillar att hjälpa företag och organisationer att pricka bättre i träfflistorna. "

Backbone Consulting

S:t Eriksg. 117, STOCKHOLM

Läs mer om Backbone Consulting

Leon

Leon tycker:

"Jobbar man i tjänsteföretag med personlig försäljning (t.ex. konsultföretag, reklambyråer) behöver man ha koll på kunder. Backbone har en bunt webbase ... "

LJ Data Konsult

De Geersgatan 8, STOCKHOLM

Läs mer om LJ Data Konsult

malin b

malin b tycker:

"Jag kan inget om datorer, inget innan, inget nu, inget i framtiden "

Itera Consulting

Wallingatan 20, STOCKHOLM

Läs mer om Itera Consulting

Oscar K

Oscar K tycker:

"Schukt Schöna grabbar och tjejer! De vet verkligen hur man slår klackarna i taket på stureplan. Alla känner till dem på malmen. "

Zebraplace

Linnég. 89, STOCKHOLM

Läs mer om Zebraplace

Daniel J

Daniel J tycker:

"Cashback från många större och mindre e-butiker. win,win situation.Blir mycket pengar på ett år. "

Pmagi

Sveav. 141A, STOCKHOLM

Läs mer om Pmagi

Bartek S

Bartek S tycker:

"Var i behov av nya bilder på plånböcker till min e-handel www.planbok.nu Anlitade Petter Magnusson som visade sig otroligt erfaren och proffsig gällan ... "

Kisel Stockholm AB

Nybrokajen 3, STOCKHOLM

Läs mer om Kisel Stockholm AB

Patrik A

Patrik A tycker:

"Mycket grymma killar som jobbar med Apple-datorer. Hittade dom via Google, jag är ingen avtalskund eller så, men de hjälpte mig ändå. Inte världens bi ... "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret