feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Livsmedel Oskarshamn

Vi har 25 Livsmedel, Oskarshamn att välja på

Oskarshamns Stormarknad AB, Ica Maxi

Döderhultsvägen 26, OSKARSHAMN

Läs mer om Oskarshamns Stormarknad AB, Ica Maxi

3 recos

bernt å

bernt å tycker:

"ICA Maxi och dess strolek/Sortiment är väl helt anpassat till den kundkrets som är alktuellt. Och det räcker mer än väl för flertalet konsumenter. Fär ... "

Konsumentföreningen Oskarshamn med Omnejd, Coop Ko

Hemvägen 2, OSKARSHAMN

Läs mer om Konsumentföreningen Oskarshamn med Omnejd, Coop Ko

Livs Prishtina

Ingenjörsvägen 59, OSKARSHAMN

Läs mer om Livs Prishtina

Emilie K

Emilie K tycker:

"I en stad som Oskarshamn är det tacksamt med en butik som Prishtina eftersom du där kan få tag i saker som varken Ica Maxi eller Domus tänkt på att ha ... "

Lidl Sverige KB, Butik Lidl

Hantverksgatan 45, OSKARSHAMN

Läs mer om Lidl Sverige KB, Butik Lidl

3 recos

johan s

johan s tycker:

"Lidl är en av de vidrigaste affärskedjor jag har varit inne på. Inte nog med att det ofta är smutsigt och rörigt med kartonger överallt utan personale ... "

Trafikbutiken i Oskarshamn AB, Statoil

Åsavägen 33, OSKARSHAMN

Läs mer om Trafikbutiken i Oskarshamn AB, Statoil

Mikael K

Mikael K tycker:

"Är du sugen på en varmkorv efter 22:30 glöm det. Här städar vi grillen tidigt. Men dom stänger 24:00 "

Annika Tingström

Kungsgatan 8, OSKARSHAMN

Läs mer om Annika Tingström

Teresia T

Teresia T tycker:

"Den lilla mysiga butiken, som legat belägen i K- backen de senaste deceniärna håller fortfarande samma höga klass. I butiken hittar man diverse godsak ... "

Kristinebergs Livsmedel AB, Ica Nära

Ann-Sofis Livs i Oskarshamn, Ica Nära Södertorn

Stengatan 58, OSKARSHAMN

Läs mer om Ann-Sofis Livs i Oskarshamn, Ica Nära Södertorn

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret