Livsmedelsbutiker Hägersten, stockholm
Östmarksgatan Livs AB, Ica Nära Aspudden
Erik Segersälls vägen 4, HÄGERSTEN
Läs mer om Östmarksgatan Livs AB, Ica Nära Aspudden
Vaya P tycker:
"Trevlig och hjälpsam personal. Lätt att hitta i butiken, fräsch frukt- och grönsaksavdelning. Alltid fler kassor öppna vid rusning. "
Maria S tycker:
"Att få välbalanserad kost levererad till dörren där jag vet att jag och min dotter får i oss bra mat, är perfekt för mig. Känslan av att få mat och re ... "
3 recos
Nils tycker:
"Trevlig affär med stort ekologiskt sortiment om man jämför med butiker i närheten. "
Matbiten i Telefonplan AB, Hemköp Telefonplan
Telefonv. 20, HÄGERSTEN
Läs mer om Matbiten i Telefonplan AB, Hemköp Telefonplan
kerstin d tycker:
"Vad som är bram med Matbiten är att man får handla till pensionärspriser mellan kl 0700-11.30, både om man är sjukpensionär eller ålderspensionär. Per ... "
linda o tycker:
"Stockholms i särklass bästa mataffär++++ för utseende, utbud och personal. Fantastiskt! "
Henrik J tycker:
"En trevlig liten butik som har allt man kan tänkas behöva i vardagen. Deras frukt och grönt avdelning är betydligt bättre än hos Hemköp mittemot. Inge ... "
Christian K tycker:
"En livsmedelsbutik i mängden. Smått rörigt och tyvärr nu mera ännu högre priser, men det är bra kundservice villket ger en glob extra. Jag rekomende ... "
Hägerstensåsens Livs, Ica Supermarket Hägerstensås
Sparbanksvägen 30, HÄGERSTEN
Läs mer om Hägerstensåsens Livs, Ica Supermarket Hägerstensås
Regina P tycker:
"Trevlig personal, bra utbud och fräsch grönsaksavdelning! Bra öppethållningstider! "
Regina P tycker:
"Dessa borde inte få vara postombud, förutom att de borde gå kurs i kundbemötande så försvann mitt brev spårlöst. "Någon annan har hämtat ut det". Och ... "
Björnströms Livs AB, Coop Konsum
Junkergatan 27, HÄGERSTEN
Läs mer om Björnströms Livs AB, Coop Konsum
0 recos
Rekommendera företaget
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
- Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
- Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
- Företag med exakt träff på företagsnamnet.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag utan betyg.
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret