- Vi hade svårt att hitta exakt det du sökte, vi zoomade ut geografin och fick följande träffar
Loppmarknad Stavsnäs, värmdö
Vi har 296 Loppmarknad, Stavsnäs, värmdö att välja på
10 recos
Lisa tycker:
"en riktigt bra loppis, som är enormt stort. mycket kläder, porslin m.m. vissa grejer är lite överprisade men det går att pruta.. "
9 recos
Representant för Kajulen Barnklä tycker:
"Nu är butiken nedlagd sedan snart två år, men jag blir skitirriterad när jag läser Johan L´s kommentarer om att det skulle vara "ägaren" som skrivit r ... "
7 recos
Daniel tycker:
"Dags för en ny temafest? Då är det garanterat hit du bör vända ögonen. Nog för att det är Second-Hand, men de har ett grymt utbud, som man kollar till ... "
Stockholms Stadsmission, Second Hand Hagagatan
Hagagatan 3, STOCKHOLM
Läs mer om Stockholms Stadsmission, Second Hand Hagagatan
4 recos
susanna b tycker:
"bra bra butik, med hjälpsam personal om man ber om hjälp. kul att titta i man hittar det mesta roligt i kläder och prylar. "
-öÖ - tycker:
"Ett av de bästa ställena för en unik fest-outfit, plus fina skor! "
Maria H tycker:
"Mycket trevlig personal, alltid vänliga, glada och ger god service! Har hört dem ge råd om allt från maskerader till 60-talsmode i detalj. Toppen! "
Stockholms Stadsmission, Second Hand/skånegatan
Skånegatan 75, STOCKHOLM
Läs mer om Stockholms Stadsmission, Second Hand/skånegatan
-öÖ - tycker:
"Tar man sig lite tid brukar det dyka upp ngt fynd här, en liten blus eller ett par skor kanske. Trevlig personal! "
Emil S tycker:
"Denna välgörande butik är klart värt att rekommendera då deras öppentider är klart mer än vad man brukar ha i secondhandbutik. De har även ett bra utb ... "
Lisa tycker:
"Mycket bra, bästa Myrorna för fynd! "
2 recos
Rekommendera företaget
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
- Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
- Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
- Företag med exakt träff på företagsnamnet.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag utan betyg.
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret