Du sökte efter Möhippa Stockholm. Det finns 12 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Lina L tycker
Att komma till Judits Lilla Spa efter en lång arbetsdag är som balsam både för kropp och själ. Det är en liten oas mitt i stan. Bra priser och otroligt flexibel personal.
Alicia B tycker
Håller med. Kul gäng & rolig aktivitet som vi hade på min väns möhippa. Det blev lite svettigt men riktigt kul.
Viveca H tycker
Av alla massörer jag har provat i min dag (och det är en hel del) är denna den absolut bästa. Miljön är rofull och perfekt för välbefinnande och rekreation. Jag har gått hit i många år, så det är verkligen prisvärt.
Fördelen ...
Tobias B tycker
Gokart Stockholm är precis vad det låter som. Gokart en bit utanför Stockholm (Hammarby Sjöstad). Jag fick följa med en bunt grabbar hit en lördag. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och körde våra varv i deras schyssta bi ...
halina s tycker
Varma rekommmendationer för detta företag!
Upplevelse,inspiration,kreativitet du får helt enkelt en jätte kul gag!
Gör besök snarast och måla din egen tavla på Art Corner Sthlm
Anneli M tycker
Mysig ställe men trevliga personal maten var god.
Emma K tycker
Har använt dem i flera år, och har stort förtroende för deras utrustning och kompetens. De har massor med paket för mindre tillställningar, och det är dem jag använt mest. (De har ett sjukt bra utbud av tex mobila system för ...
Emma K tycker
Superkul aktivitet!! Både motion, spänning och askul. Fördelen med lasertag mot paintball är att det givetvis är mindre kladdigt och att vapnen har längre räckvidd.
Krister gjorde ett superjobb när han tog hand om oss, och ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Stockholm är det som är bäst när det gäller möhippa? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med när de letat efter möhippa. Känner du till möhippa i Stockholm kan du också tycka till.
Reco tipsar om vår sponsor
Sandrine L
Vi testade sumobrottning på min möhippa hos Fitnesslab. Det var verkligen kul och instruktörerna var riktigt trevliga. För er som aldrig testat det så kan jag varmt rekommendera det.
/S