På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Lina L tycker
Att komma till Judits Lilla Spa efter en lång arbetsdag är som balsam både för kropp och själ. Det är en liten oas mitt i stan. Bra priser och otroligt flexibel personal.
Mamad H tycker
Jag hade en jättesvår inandingsmärta som inte gick över på två dagar efeter en behandling hos Jonas på kroppscompagniet så försvann smärtan helt och hållet. Tack för hjälpen!
Theo M tycker
Bra massage! Du kommer kanna dig som en helt ny manniska efterat. Mycket kompetent personal!!
alejandra c tycker
Mycket trevlig personal, helt okej priser, mysig miljö. Rekommenderas!
K tycker
Har provtränat två gånger på Lästmakargatan, och om jag jobbade lite närmare och inte hade fullt upp med att segla på sommarhalvåret och träna ashtangayoga på vinterhalvåret skulle jag köpa träningskort här bums. Bra och roli ...
margareta a tycker
Jag kan varmt rekommendera anthemis!
Har varit kund där i många år och är toppen nöjd.
Jag gör regelbundna ansiktsbehandlingar, färgar fransar, ögonbryn och ger ofta vänner presentkort på olika behandlingar som fördelsedags ...
Mia A tycker
Proffsiga terapeuter!!
Helena S tycker
Det mest personliga och avslappnade gymmet på söder! Mkt charmig personal/instruktörer, känner de flesta, konstigt vore det kanske annars då jag tränat där i 3 år. Känns som att komma "hem". Dessutom kommer du ifrån "trendtvå ...
Peter F tycker
Jättetrevligt ställe! Rekommenderas varmt! Hjälpsam & kunnig personal som verkligen gör det trivsamt att komma dit.
Sarah E tycker
Som elitidrottskvinna har jag gått till Backbone både i Kista Science Tower, på Birger Jarlsgatan och på Dansens Hus och deras sätt att bemöta en som kund/patient är fantastiskt. Har gått till en massa naprapater, kiropraktor ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Stockholm är det som är bäst när det gäller massage? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med när de letat efter massage. Känner du till massage i Stockholm kan du också tycka till.
Reco tipsar om vår sponsor
Nathalie N
Jag rekommenderar Sanaa till ett hundra procent. Imponerande kvinna som kan sin grej utan tvivel. Hon är en av de bästa!!!