Du sökte efter Matbutik Lund. Det finns 71 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Catta tycker
Håller med att deras frukt & grönt avdelning är den bästa i Lund,de är väldigt snälla och tillmötesgående i den avdelningen. Tyvärr så håller inte resten av butiken lika hög klass. Köttet glimtar till ibland, men oftast många ...
Kvinna_45 P tycker
Bra sortiment och bra priser. Bemötandet av personalen är i regel också bra, bl.a. Birgitta är mycket trevlig och hjälpsam som kassörska. Däremot är den en danska kvinnan som jobbar i självscanningen väldigt otrevlig. Stod en ...
Elna J tycker
Denna ICA ar snappet battre an andra affarer da de haller ordning och reda. Dock ar det ju forstass ica priser..
Elin O tycker
ett ica med mycket brett utbud och trevlig personal. missa inte dagens rätt i delikatessen för en billig penning. miss ainte heller bake off avdelningen som tillfredställer sötsuget.
Victor L tycker
Fantastisk mat för riktigt bra priser. ~350kr för kvällens meny (tre rätter). Trevlig personal och i en mysig liten (förboka) lokal.
Elna J tycker
Stor mataffar som ligger bra mitt i stan. Personalen ar trevlig och hjalper en garna.. dock kan priserna vara lite hoga om man jamfor med lagprisbutikerna..
Elna J tycker
Dyrt! Denna butiken har dock ordning och reda och ligger ocksa mycket centralt vilket ar kanon om man har brattom.
lovisa b tycker
Pantmaskinen fungerar nästan aldrig. Annars är det en söt affär.
Peter H tycker
Oftast trevlig personal och affären har det mesta av sådant man behöver. Dock finns det en stor brist och det är i vegetariska alternativ. Det finns knappt något av Grönt Kök eller dylikt och det som finns är ganska tråkiga o ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Söker du efter "matbutik" i Lund? Vilka företag är rekommenderade när man söker efter "matbutik" i Lund och vilka bör Du undvika? Läs rekommendationer om de företag som ger träff på "matbutik" i Lund innan du bestämmer dig.