feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Presentkort Stockholm, brommaplan

Läs mer om Skön Hud Jeanette Sahlström

9 recos

Sofie W

Sofie W tycker:

"Trevlig människa, lättsam att prata med och ger en underbar behandling. "

Unni Sollentuna

Läs mer om Art Corner Sthlm

7 recos

halina s

halina s tycker:

"Varma rekommmendationer för detta företag! Upplevelse,inspiration,kreativitet du får helt enkelt en jätte kul gag! Gör besök snarast och måla din eg ... "

Skin Consult of Sweden AB

Odengatan 37, STOCKHOLM

Läs mer om Skin Consult of Sweden AB

5 recos

ewa m

ewa m tycker:

"Vill varmt rekommendera stay young-metoden som Marianne utför. Redan efter 2st behandlingar känner jag hur min hy har återfått sin lyster samt ser vä ... "

Ingrid Svensk AB

Storgatan 6, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Ingrid Svensk AB

1 reco

Amanda E

Amanda E tycker:

"Gallerix är en rolig affär som är perfekt om man är på jakt efter en present till någon. Förutom att de har kort för alla möjliga olika tillfällen har ... "

Unni Mood

Norrlandsgatan 15, STOCKHOLM

Läs mer om Unni Mood

1 reco

Jonas F

Jonas F tycker:

"Ryggmassage i Världsklass! Fick nyligen ryggmassage av Sandra på Unni Mood! Helt enkelt bästa tänkbara investeringen du kan göra för din rygg & nac ... "

Sigtuna Ramkonsult AB

Gallerix

Storholmsgatan 1-3, SKÄRHOLMEN

Läs mer om Gallerix

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Taggar för Presentkort, Stockholm, brommaplan

Andra städer i länet
Vilka av företagen i Stockholm är det som är bäst när det gäller presentkort? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med när de letat efter presentkort. Känner du till presentkort i Stockholm kan du också tycka till.