Du sökte efter Resor Stockholm. Det finns 650 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Maria H tycker
Verkligen trevlig service:-)
Bra rekommendationer på aktiviteter som har varit superbra.
Hela Islandsresan har varit kanon.
Arla J tycker
Jag kan också rekommendera SEA Travel.
Lisen hälsar "tack!" ;)
Nasir G tycker
it is good and thanks for the information.
By http://www.italianview.com/index.htm
Mona W tycker
Vi har bokat två längre resor med Discovery Travel. Dels -06 och dels i år, och jag kan verkligen rekommendera dom och speciellt Josefin på Discovery DiveTeam!! Hon är en riktig pärla i sammanhanget och har sett till att alla ...
Birgitta H tycker
Från Volontärresor bryr de sig om dig som kund och försöker hjälpa med allt de kan. En perfekt början för ett äventyr på andra kontinenter.
Telma M tycker
Ving ær bæst bland alla andra resebolag! Bættre priser och bra service på resorna! Rest med flera olika føretag men Ving ær bæst!!!
Greger tycker
KANONBRA!
Köper ofta från dem och kan varmt rekommendera dem.
Det som är bra är att de har kunnig personal. Brukar prata med Veronica och hon är mycket hjälpsam.
Nina K tycker
Kan inte rekommenderas!! De är långsamma, och snurriga med bokningar. De bokade dessutom oss fel, och vi satt strandsatta i djungeln på en dålig lodge utan utflykter. De hjälpte oss inte med någon ersättning alls för detta mi ...
Ann G tycker
Jag har rest till Rom en gång med GoStay och det fungerade mycket bra. Vi blev uppgraderade när hotellet vi hade bokat var fullbelagt.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Stockholm är det som är bäst när det gäller resor? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med när de letat efter resor. Känner du till resor i Stockholm kan du också tycka till.