På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Caroline N tycker
Riktigt bra!! Trevlig personal, mysigt ställe, toppen bra mat, prisvärt, dessvärre var all mat så god att vi inte orkade ta den efterlängtade tobleronefondue, nästa gång, för hit kommer vi igen!
Sonja v tycker
Kunnig och lättsam personal. Bra service. Alltid god mat! Rekommenderar både för affärslunch och kvällsmys. Funkar för ensamätare, par, sällskap ... Aldrig besviken på Micke & co.
johan s tycker
Mysig lite restaurang på söder. maten lever verkligen upp till sit ryckte och priset är helt ok!
Erik R tycker
Ett av mina absoluta favorithak i Stockholm! trevlig och kunnig personal, maten är riktigt bra, servicen i topp. Riktigt skönt ställe att hänga på!
Henrik Ö tycker
Otroligt trevlig personal. Väldigt bra mat. Kunderna kommer i första hand och ev. säljare som vill prata affärer i andra han (vilket jag själv bittert fått erfara)
Gustaf E tycker
En perfekt måltid, dock rätt dyrt. Mitt tips, skippa ett "vanligt" restaurangbesökt och spar pengarna till Matbaren, det är det värt!
Matsalen är säkert ännu bättre, men det är också ännu dyrare.
Helena K tycker
Kan bara instämma med föregående recensenter om att detta är Stockholms bästa fiskrestaurang!
Jag och maken tog oss en riktig långlunch där och fick genomgående förstklassig service och alldeles utsökt mat. Det var ljuvlig ...
Errol L tycker
Helt ok. Kan inte säga att det var något spec.
Finns en del sådana här krogar känns det som
Caroline N tycker
Alltid ett säkert kort om man är sugen på något enkelt för en billig peng!
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Söker du efter "restauranger" i Stockholm? Vilka företag är rekommenderade när man söker efter "restauranger" i Stockholm och vilka bör Du undvika? Läs rekommendationer om de företag som ger träff på "restauranger" i Stockholm innan du bestämmer dig.
7 recos
Reco tipsar om vår sponsor