Second hand Stockholm
fredrik s tycker:
"bästa affären i sthlm "
6 recos
Lisa tycker:
"Bästa second handen för män i Stockholm! Supertrevliga, kunniga, snygga och ja, säljer tipptoppgrejer! "
11 recos
Theresia C tycker:
"Min favorit av Weekday-butiker. Till 99 % -behjälplig och service-minded personal som flitigt viker och viker uppröjda jeans med ett leende. Den sista ... "
4 recos
-öÖ - tycker:
"Väldigt trevlig butik med mycket fina accessoarer. Kommer alltid ut med något varje gång jag går in. "
jenny a tycker:
"en verklig pärla som specialiserat sig på 50-70-tal. vintagekläder av hög kvalite med mycket oanvänt sk. deadstock . .jag hittade att par oanvända sko ... "
Stockholms Stadsmission, Second Hand Hagagatan
Hagagatan 3, STOCKHOLM
Läs mer om Stockholms Stadsmission, Second Hand Hagagatan
4 recos
susanna b tycker:
"bra bra butik, med hjälpsam personal om man ber om hjälp. kul att titta i man hittar det mesta roligt i kläder och prylar. "
3 recos
-öÖ - tycker:
"Ett av de bästa ställena för en unik fest-outfit, plus fina skor! "
Stockholms Stadsmission, Second Hand/skånegatan
Skånegatan 75, STOCKHOLM
Läs mer om Stockholms Stadsmission, Second Hand/skånegatan
3 recos
-öÖ - tycker:
"Tar man sig lite tid brukar det dyka upp ngt fynd här, en liten blus eller ett par skor kanske. Trevlig personal! "
Nikke L tycker:
"Myrorna på Fleminggatan är en riktig Myrorna och har man tur har de ett jättelikt utbud av mer eller mindre bedagade smokingar och antika smokingskjor ... "
Birgitta B tycker:
"Jättetrevlig ägare med utsökt smak och många pärlor och fynd i butiken "
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
- Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
- Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
- Företag med exakt träff på företagsnamnet.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag utan betyg.
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret