Specialbutik Stockholm
Vi har 289 Specialbutik, Stockholm att välja på
10 recos
Ida L tycker:
"Underbart ställe som skapar ostberoende. "
4 recos
Roger T tycker:
"Så jäkla bra! De har allt från billig flanskstek och högrev till Stockholms bästa T-Bone (vilken dock inte är helt gratis)! Bra lamm också. Och så har ... "
Gamla Stans Te och Kaffehandel AB
L. Nyg. 12, STOCKHOLM
Läs mer om Gamla Stans Te och Kaffehandel AB
Valter C tycker:
"Mickelsen, Valrona, Michel Cluizel, Domori... ja det kan ju knappast bli fel! Priserna är ok och personalen kompetent "
Morten K tycker:
"Här finns hjälpen när kroppen inte vill eller kan vad man önskar att den skulle kunna och vilken personal att det finns folk som går till arbetet med ... "
3 recos
Martin S tycker:
"Har varit sen med filmen massor med gånger utan att behöva betala och tycker personalen är mycket trevlig. Hyr gärna din film här. "
Jacob K tycker:
"Underbaaaaaaaaaart. Älskar detta ställe och deras scones är bäst i hela världen. Lite dyrt men värt det. "
Nordiska Kaffebolaget H. Hansson & Co
Sibyllegatan 35, STOCKHOLM
Läs mer om Nordiska Kaffebolaget H. Hansson & Co
liselott d tycker:
"Stockholms bästa tehhandel kunniga och bra personal. Kaffet är underbart ny malet.. "
Ejnar E tycker:
"så bra att de hade riktig ostkaka - köpte in allt de hade i den vägen i dag 1 Juli 2009. Long live the Brotorps Cheesecake! "
Himalaya Te & Kaffespecialist AB
Medborgarplatsen 305, STOCKHOLM
Läs mer om Himalaya Te & Kaffespecialist AB
Hanna L tycker:
"Världens godaste téer. Rekommenderar detta ställe varmt. "
Henrik J tycker:
"Trevlig och kunnig personal. Bra utbud av både te och kaffe. "
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
- Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
- Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
- Företag med exakt träff på företagsnamnet.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag utan betyg.
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret