feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
  • Vi hade svårt att hitta exakt det du sökte, vi zoomade ut geografin och fick följande träffar

Städning Kaxholmen, jönköping

Vi har 392 Städning, Kaxholmen, jönköping att välja på

Mopptrion

Taltrastvägen 7, VÄRNAMO

Läs mer om Mopptrion

J.R F

J.R F tycker:

"Mycket trevliga och duktiga tjejer. Mycket sociala. "

Végh, Mikael

Gunnarsvägen 34, GNOSJÖ

Läs mer om Végh, Mikael

Minna P

Minna P tycker:

"En mycket bra kille! Pålitlig och duktig på det mesta! Kan verkligen rekommendera honom till andra! "

Creativ Lokalvård & Sanering i Jönköping AB

Huskvarnavägen 105, HUSKVARNA

Läs mer om Creativ Lokalvård & Sanering i Jönköping AB

Marre

Marre tycker:

"Ett bra företag som vet vad dom sysslar med vill ni ha ett rent och blankt golv ska ni anlita creativ/ nöjd butiksägare "

Monteclean

Norra Nissastigen 5, GISLAVED

Läs mer om Monteclean

alexander l

alexander l tycker:

"rent i alla hörn och det går snabbt. mer behöver man inte begära. men firman heter (Monte clean) och inte (Milos Radulovic). "

Amelias Städ

Jönköpingsvägen 17, VÄRNAMO

Läs mer om Amelias Städ

Johana E

Johana E tycker:

"Amelias städ, kan jag varmt rekomendera som städbolag.Ett superseriöst företag som man anlitat både för kontorstädning hemstädning flyttstädning....Ko ... "

Berisha, Violeta

Viktoriagatan 1, HUSKVARNA

Läs mer om Berisha, Violeta

anna a

anna a tycker:

"Fantastiskt! Jag har kronisk värk och behövde en politlig städfirma. Beställde flyttstäd via telefon och fick bekräftelse via sms. De dök upp i tid ... "

Nt Service AB

Runemovägen 1, VÄRNAMO

Läs mer om Nt Service AB

J.R F

J.R F tycker:

"Billiga men städning därefter. "

Melanders Trädgård Städ Målning

Mogatan 30, HESTRA

Läs mer om Melanders Trädgård Städ Målning

5 recos

Roland G

Roland G tycker:

"Jag anlitade företaget för att putsa mina fönster. Jag kan bara tacka för ett snabbt utfört arbete med kanonresultat. "

Samhall AB, Bemanning och Lokalvård Mm

Telegatan 5, NÄSSJÖ

Läs mer om Samhall AB, Bemanning och Lokalvård Mm

patrik g

patrik g tycker:

"Samhalls-städbolaget ska man helst undvika,för där var man behandlad som skit,var där från 1995- 1996,jag blev anklagad för olika saker så fort nåt h ... "

Jrab Jr-Företagen

Möbelvägen 17, JÖNKÖPING

Läs mer om Jrab Jr-Företagen

0 recos

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret