feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Trädgårdsserviceföretag Örebro

Vi har 35 Trädgårdsserviceföretag, Örebro att välja på

Avanti Solskydd & Interiör

Grytängsvägen 3 C, ÖREBRO

Läs mer om Avanti Solskydd & Interiör

1 reco

Erik L

Erik L tycker:

"Mycket trevlig kille som utförde jobbet snabbt och bra. Var dessutom billigare än konkurrenterna. "

Trädgårdstjänst i Örebro

Rüdéns Trädgårdsakut

Visgatan 5 A, ÖREBRO

Läs mer om Rüdéns Trädgårdsakut

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Taggar för Trädgårdsserviceföretag, Örebro

Andra städer i länet
Vilka av företagen i Örebro är det som är bäst när det gäller trädgårdsserviceföretag? Här tycker våra medlemmar till om företag i Örebro de kommit i kontakt med när de letat efter trädgårdsserviceföretag. Känner du till trädgårdsserviceföretag i Örebro kan du också tycka till.