feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Värdepapper Stockholm, akalla

Kornhamnstorg 4, STOCKHOLM

Läs mer om X-Change Valuta Specialisten Europe AB

Camilla

Camilla tycker:

"Jag mailade x-change via deras hemsida för en förfrågan om en valuta man måste förbeställa. Jag var sent ute, bara en vecka innan avresa. De mailade ... "

Per & Eivor Wikströms Stiftelse

Karlavägen 47B, STOCKHOLM

Läs mer om Per & Eivor Wikströms Stiftelse

Egon S

Egon S tycker:

"Mycket bra! hjälpte mig med mina studier i Marseille när Euron var dyrare än guld. "

Indecap AB

Regeringsg. 60, STOCKHOLM

Läs mer om Indecap AB

J

J tycker:

"Otroligt duktiga på PPM förvaltning. Betalar något mer än hos konkurrenterna men har i gengäld fått omkring 25% högre avkastning. Dessutom har de en l ... "

Tavex AB

Smålandsgatan 9, STOCKHOLM

Läs mer om Tavex AB

Björn P

Björn P tycker:

"Perfekt läge och stans bästa priser på såväl valuta som guld. Professionellt och tryggt bemötande från personalen. "

Ordenssällskapet W:6 Stockholm Logen

Klara Ö. Kyrkogatan 8, STOCKHOLM

Läs mer om Ordenssällskapet W:6 Stockholm Logen

Sven E

Sven E tycker:

"Ordenssällskapet W:6, Stockholmslogen bildades 1859 och sammanträder i dag på Klara Östra Kyrkogata 8. Logen erbjuder sina medlemmar verksamhet som m ... "

Sp Capital AB

Skeppsbron 8, STOCKHOLM

Läs mer om Sp Capital AB

3 recos

Daniel J

Daniel J tycker:

"Min första Internet Aktiemäklare ingen jag skulle välja idag säger väl allt. "

Cicero Fonder AB

Kungsgatan 6B, STOCKHOLM

Läs mer om Cicero Fonder AB

Danne J

Danne J tycker:

"Mycket dåliga erfarnheter av dessa. Tillsammans med fondbytesprogrammet i Malmö har dessa ringt ner hela kristianstad och tvingat på pensionsparare en ... "

Group Nbt AB

Eriksbergsparken 1, STOCKHOLM

Läs mer om Group Nbt AB

Kalle K

Kalle K tycker:

"Speednames är en av de dyraste och sämsta på att hantera domännamn. Rekommenderas verkligen inte! "

Lavo National

Uppsalavägen 6, RIMBO

Läs mer om Lavo National

2 recos

Micke L

Micke L tycker:

"En väldigt bra och prisvärd tvätt, billen ser ut som en ny bil efteråt. "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret