feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Värdepappershandel Stockholm

Vi har 2 147 Värdepappershandel, Stockholm att välja på

Meritus Capital Stockholm AB

Skeppsbron 8, STOCKHOLM

Läs mer om Meritus Capital Stockholm AB

4 recos

Ola J

Ola J tycker:

"Bra ränta på sparkapitalet, riktigt bra "

American Express Serv Eur Ltd, Engl Filial

American Express Holding AB, STOCKHOLM

Läs mer om American Express Serv Eur Ltd, Engl Filial

Daniel T

Daniel T tycker:

"Säga vad man vill om American Express, men gillar du bra service ska du välja Amex. Det känns tryggt att man alltid kan få personlig service om något ... "

Dibs Payment Services (publ)

Kungsbroplan 2, STOCKHOLM

Läs mer om Dibs Payment Services (publ)

Gustav Å

Gustav Å tycker:

"Fungerar ok. Varken mer eller mindre. Lite väl många transaktioner som misslyckas för att jag ska vara helt nöjd. Informationen om varför en transakti ... "

Redeye AB

Mäster Samuelsgatan 42, STOCKHOLM

Läs mer om Redeye AB

Daniel J

Daniel J tycker:

"Mycket intressanta analyser. Bra med en portföljtävling där man kan se hur bra man står sig mot de andra. "

Rth International Express

Tomtebogatan 25, STOCKHOLM

Läs mer om Rth International Express

Bruno E

Bruno E tycker:

"Professionell, seriös och snabb hantering av betalningar till andra länder. Personalen är kunnig och fokuserad på kunden, med personligt bemötande. Ja ... "

Laika Consulting AB

Artillerig. 42, STOCKHOLM

Läs mer om Laika Consulting AB

Mikael U

Mikael U tycker:

"Laika har svaren på dina frågor! "

A. Gerdin Corporate Structuring i Stockholm KB

Tre Liljor 5A, STOCKHOLM

Läs mer om A. Gerdin Corporate Structuring i Stockholm KB

Erik W

Erik W tycker:

"Kanonhjälp! Fick snabb och effektiv hjälp med bildandet av mitt nya AB. "

Folkia AB

Holländargatan 21 A, STOCKHOLM

Läs mer om Folkia AB

Erik F

Erik F tycker:

"Fick snabbt besked o snabb utbetalning, vilket var positivt. Det negativa är självklart deras skyhöga räntor!!! Om man lånar 5000kr i en månad så li ... "

Mobillån Sverige AB

Box 3455, STOCKHOLM

Läs mer om Mobillån Sverige AB

Markus J

Markus J tycker:

"Riktigt bra kundtjänst, snabba svar, trevliga människor och enkla att ha att göra med. "

Additiv Konsulter i Ekonomi AB

Döbelnsgatan 53, STOCKHOLM

Läs mer om Additiv Konsulter i Ekonomi AB

Pierre N

Pierre N tycker:

"En bra redovisningsbyrå i Stockholm. Har jobbat med dem i flera år. "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret