feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Råsunda Fotbollstadion

3.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Råsunda Fotbollstadion

Solnavägen 51 169 51 SOLNA

Råsunda Fotbollstadion finns på Solnavägen 51 i SOLNA och är sökbara på bl.a. Bostadsbolag och Lokaler

www.svenskfotboll.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Råsunda Fotbollstadion

Läs vad Recos användare tycker om Råsunda Fotbollstadion

• Status: 177
    Andreas I skrev om Råsunda Fotbollstadion:
    Jag har varit på en hel del större arenor utomlands och Råsunda känns lite väl sliten och omodern. Men man ska komma ihåg en sak, det är en klassisk arena där många klassiska möten har avgjorts och jag gillar arenans lådaktiga design.
    2011-03-31
  • Status: 586
    Nikke L skrev om Råsunda Fotbollstadion:
    Råsunda är speciellt, och varje gång jag hör AIK-klacken skandera "Vi vill ha, Råsunda kvar" så tänker jag att stämningen från Norra Stå nog knappast kan överleva flytten till den nya arenan, men sedan ser jag mig om på den slitna betongen och tänker att kanske är det ändå dags. Men upplevelsen när AIK vinner är fantastisk. Den är till och med hyfsad när AIK förlorar, men det finns en del som drar ner betyget ordentligt.

Allra sämst är att Svenska Fotbollförbundet verkar helt oförmögna att ordna bra catering. Inte ens under matcherna med allra sämst beläggning lyckas man komma fram till kassan innan halvtidsvilan är slut, och att kunna äta en burgare innan matchen kan man bara glömma.

Toaletterna är ett under av effektivitet så länge man är kille och bara pissnödig. Toalettupplevelsen för tjejer är däremot under all kritik. Vad är det här? Tjejer göre sig icke besvär inom fotbollen? Eller vad kommer det sig att det knappt går att hitta en sittoalett och att man, om man gör det, kan vara helt säker på att toapappret är borta och att den inte ser ut att ha blivit städad sedan förra säsongen?
    2010-04-15

Företag nära Råsunda Fotbollstadion

Rebuz Kidz

Södra Långgatan 39, SOLNA

Läs mer om Rebuz Kidz

9 recos

Sandra V

Sandra V tycker:

"Helt fantastiskt utbud, snabba leveranser och otrolig service!! "

Blå Expressen KB

Östervägen 6, SOLNA

Läs mer om Blå Expressen KB

5 recos

Christian G

Christian G tycker:

"Sthlm's bästa flyttfirma! Snabba, professionella och alltid med ett leende på läpparna. Rekommenderas varmt! "

AIK Fotbollsförening

Parkvägen 4B, SOLNA

Läs mer om AIK Fotbollsförening

4 recos

Mats b

Mats b tycker:

"aik är en gudabenåd fotbollsförening som vet hur man gör mål "

Pelle Lundberg Fastighetsmäklare

Läs mer om Bistro Stråket

10 recos

Lisa

Lisa tycker:

"Bra service, bra mat, bra vinlista, goda drinkar, vettiga priser! "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Råsunda Fotbollstadion

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.