Råsunda Fotbollstadion
Solnavägen 51 169 51 SOLNA
Råsunda Fotbollstadion finns på Solnavägen 51 i SOLNA och är sökbara på bl.a. Bostadsbolag och Lokaler
Vad tycker du om Råsunda Fotbollstadion
Läs vad Recos användare tycker om Råsunda Fotbollstadion
Andreas I skrev om Råsunda Fotbollstadion:
Jag har varit på en hel del större arenor utomlands och Råsunda känns lite väl sliten och omodern. Men man ska komma ihåg en sak, det är en klassisk arena där många klassiska möten har avgjorts och jag gillar arenans lådaktiga design.2011-03-31 -
Nikke L skrev om Råsunda Fotbollstadion:
Råsunda är speciellt, och varje gång jag hör AIK-klacken skandera "Vi vill ha, Råsunda kvar" så tänker jag att stämningen från Norra Stå nog knappast kan överleva flytten till den nya arenan, men sedan ser jag mig om på den slitna betongen och tänker att kanske är det ändå dags. Men upplevelsen när AIK vinner är fantastisk. Den är till och med hyfsad när AIK förlorar, men det finns en del som drar ner betyget ordentligt.
Allra sämst är att Svenska Fotbollförbundet verkar helt oförmögna att ordna bra catering. Inte ens under matcherna med allra sämst beläggning lyckas man komma fram till kassan innan halvtidsvilan är slut, och att kunna äta en burgare innan matchen kan man bara glömma.
Toaletterna är ett under av effektivitet så länge man är kille och bara pissnödig. Toalettupplevelsen för tjejer är däremot under all kritik. Vad är det här? Tjejer göre sig icke besvär inom fotbollen? Eller vad kommer det sig att det knappt går att hitta en sittoalett och att man, om man gör det, kan vara helt säker på att toapappret är borta och att den inte ser ut att ha blivit städad sedan förra säsongen?2010-04-15
Företag nära Råsunda Fotbollstadion
9 recos
Sandra V tycker:
"Helt fantastiskt utbud, snabba leveranser och otrolig service!! "
5 recos
Christian G tycker:
"Sthlm's bästa flyttfirma! Snabba, professionella och alltid med ett leende på läpparna. Rekommenderas varmt! "
4 recos
Mats b tycker:
"aik är en gudabenåd fotbollsförening som vet hur man gör mål "
Pelle Lundberg Fastighetsmäklare
Råsundavägen 117 A, SOLNA
Läs mer om Pelle Lundberg Fastighetsmäklare
10 recos
Emma J tycker:
"Mycket nöjd "
10 recos
Lisa tycker:
"Bra service, bra mat, bra vinlista, goda drinkar, vettiga priser! "