Restaurang Högbergs
Götgatan 33 116 21 STOCKHOLM
Restaurang Högbergs finns på Götgatan 33 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Bar och Restauranger
Richard E:
Bästa lunchen på söder! Vill du äta en trevlig lunch med mycket god mat och en härlig atmosfär, då är Södra Teatern ett givet tips.
Vad tycker du om Restaurang Högbergs
Läs vad Recos användare tycker om Restaurang Högbergs
Martin P skrev om Restaurang Högbergs:
Kul och glatt ställe,för det mesta fullpackat.Typiskt förfestar ställe innan man går vidare.2012-06-09 -
Nikke L skrev om Restaurang Högbergs:
Helt OK restaurang utan några större pretentioner på att vara mer än en pub som även serverar mat.
Vi valde ändå att förlägga dotterns 18-middag här och blev inte alls besvikna. Rejäla portioner, vällagad mat och en bra transparens hos köket. Vi var 9 personer och tillhölls därför att välja högst 4 olika rätter om vi skulle kunna få maten samtidigt. Sånt gillar jag.
Och fisk- och skaldjursgrytan var välsmakande och matig. Högbergsburgaren bestod av en rejäl bit kött och många goda tillbehör som även mättade den allra hungrigaste i sällskapet. Servicen var, trots att vi satt undanstuvade i källaren, uppmärksam och frekvent.
En trappa upp hörde vi hur sommarnattsfesten kom igång och när vi kom upp ur källaren insåg vi hur festligt, folkligt och fullsatt ett populärt ställe på Götgatan kan bli kvällen innan en röd dag.2011-06-02Britta L gillar detta. -
2009-06-19
Hanna L skrev om Restaurang Högbergs:
Soft ställe. Opretentiöst. Inget inträde, bra priser och kul att det finns ett litet dansgolv.2009-03-15 -
Malou G skrev om Restaurang Högbergs:
Trevligt litet hak med perfekt läge på Götgatsbacken på söder. Trevlig personal och bra priser i baren. Har dock aldrig ätit där, men jag tror att deras främsta del är barnischen. Alltid mycket folk och ofta svår att få en bra plats - men det visar ju att folk gillar stället. Absolut en bar jag kan rekommendera både på vardags- och helgkvällar!2008-02-01