feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar

4.3
2028
Ring företaget
Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar

Sankt Eriksgatan 64 113 20 STOCKHOLM

Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar finns på Sankt Eriksgatan 64 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Bar och Restauranger

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar

Läs vad Recos användare tycker om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar

• Status: 8
    Charles M skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Mosaik har riktigt prisvärd mat och billig öl trots att läget är attraktivt! Rekommenderas!
    2011-04-19
  • Status: 586
    Nikke L skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Fantastisk utsikt och makalösa grillspett.
    2010-10-11
  • Status: 3
    Linda L skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Det var en trevlig restaurang med helt ok mat. Lammfilén var lite torr, men klyftpotatisen var krispig och god och till det många goda röror. Kan definitivt gå tillbaka.
    2009-05-25
  • Status: 15
    Linn E skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Åt jättegott här! Fantastiska oxfiléspett serverade med klyftpotatis. God tzatziki och andra röror. Lugnt ställe med mysfaktor.
    2009-05-07
  • Status: 1
    louise s skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Blev rekommenderad detta ställe för 3 mån sen och nu är jag stammis.Maten från kolgrillen med blandning av libanesiska röror är extremt bra och nyttig. Billig bärs och humana priser på mat.Snygga och trevliga sevitriser ett plus.
    2009-03-27
  • Status: 23
    Anders E skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Jag och några vänner som går under beteckningen "gubbsen" jobbade länge hårt med att bli stammisar här. Väldigt knepigt med tanke på att de verkar byta servitriser varje vecka. Men annars gillar jag stället. Helt okej käk (urfaspett är en klassiker) och mycket rimliga ölpriser (28 kronor ölen). Ett perfekt vardagshak.
    2008-10-02
  • Status: 18
    Nils G skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Vilket skönt läge! härlig utsikt och löjligt billigt. Är man ute efter vedeldad pizza i toppklass så kommer man inte bli besviken. Jag har inte testat deras andra rätter än så jag väntar på en recomendation från någon här på reco.
    2008-03-08
  • Status: 15
    Joakim L skrev om Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar :
    Igår efter jobbet, träningen, gick jag och en kollega och käkade här! Så jäkla gott! Vedungsbakad pizza! Capricciosa eller hur man nu stavar det, med oliver! Toppade det med en kall öl och det var perfekt. När vi fick pizzan som vi delade på, fick vi inga oliver, började som en besvikelse. Men efter ett par minuter kom servitrisen och bad om ursäkt då hon sett att vi inte hade några oliver, och gav oss ett helt fat fullt! Gillar du pizza? Toppen utsikt?? skön bakgrundsmusik, perfekt och mkt bra priser! Ölen är för billig i min mening.. haha
    2008-06-03

Andra företag i samma bransch med bra erbjudanden

gastroni.se

En "utsökt" värdecheck!
4.8
STOCKHOLM
Enkelt - Bekvämt - Utsökt... ...
149 SEK
300 SEK

Papa & Razzi

två galet goda pizzor
4.0
Stockholm
45% rabatt på Paparazzi takea...
100 SEK
180 SEK

Lilla Capri

Två stycken gourmet-pizzor för 150 kronor
3.1
Stockholm
Två stycken gourmet-pizzor fö...
150 SEK
220 SEK

1 bilder från Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar

Taggar för Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Restaurang Mosaik Kolgrill & Bar

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.