Restaurant Minerva
Restaurant Minerva
Kungstensgatan 60 113 29 STOCKHOLM
Restaurant Minerva finns på Kungstensgatan 60 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Fransk och Restauranger
Reco tipsar om
Jennifer H:
Mycket bra Libanes med bra service och en Kronärtskocka i olja, vitlök och citron som är To Die For.
Vad tycker du om Restaurant Minerva
Läs vad Recos användare tycker om Restaurant Minerva
drom p skrev om Restaurant Minerva:
En katastrof och förolämpning för oss som testat detta ställe på sistone. Vet inte om det var bra förr i tiden men nu passar den in i kategorin "Sunk-krog". Kall sunkig mat i för små portioner och slabbigt upplägg. Besticken och faten var så slitna att de var äckliga och vinet var smutsigt. Kocken och servisen såg så trötta ut på att jobba där att man inte ens förstår varför de ens försökte samla in namn i nån sorts protestlista mot att de blivit vräkta. Hoppas någon öppnar en riktig restaurang där istället.2012-09-22 -
Ola B skrev om Restaurant Minerva:
Den sanslöst långa väntetiden hade väl gått att acceptera om inte maten varit så dålig. Iskallt kött med en stor klick gorgonzolasmör på som inte hade smält något eftersom köttet var kallt, när jag petade på den så trillade den av. Grönsakerna var så överkokta så man fick pressa ur vattnet med gaffeln för att kunna äta dem. Såsen översaltad och pommesfriten osaltad. Hade nog kunna leva med in del av detta om jag bara hade fått vinet jag beställde, det glömdes bort också. Personalen såg vi bara som hastigast när vi beställde, sedan var de borta. Efter att ha väntat i en timme för att få betala (!!!!) så letade jag tag på kyparen i köket för att få gå därifrån. Ett riktigt stolpskott. Undvik!2011-03-01 -
mattias k skrev om Restaurant Minerva:
Undvik.
Stolsitsar med utskurna bitar, trasiga ryggstöd, flottiga menyer med brännmärken, obefintlig service och flugor på borden. 40 minuter till att beställa dricka, 1h 30m för att få maten. Fick reda på efter beställningen att båda fiskrätterna var slut. Klädhängarnen med alla gästernas vinterjackor över huvudet. Inget mottagande, frågor om maten smakade bra, eller erbjudande på att köpa mer drick då glasen stod tomma. Trångt, dyrt och charmlöst.2010-01-16Fredrik E gillar detta. -
Rolf E skrev om Restaurant Minerva:
Detta är den Restaurang som vi studenter på 60-talet oftast besökte + givetvis Butler`s på Rörstrandsgatan, Tennstopet och Prinsen. Det är en fröjd att komma tillbaka till Stockholm och få känna samma härliga känsla som 1965. Det smakar lika gott som då. Hästkött eller inte är en dum fråga om man vet hur det går till i Restaurangkök. Jag saknar dock den vitlöksdoftande Paellan som var en av paradrätterna på 60 -talet2009-10-12 -
Anna R skrev om Restaurant Minerva:
En underbar pärla i mina ögon. Rutiga dukar och en miljö som känns som en gammal film. God mat och man kan få påfyllning av mat om man vill utan att det kostar extra. Toppen.2009-04-03 -
Claes-Göran L skrev om Restaurant Minerva:
Kolla notan noga! 10 december 2008 fick jag en nota med en extra blankrad mellan posterna och summan blev 280 kronor (20%)högre än den rätta. Det såg ut som om man hade slagit in en extra (ej beställd eller drucken) vinflaska men hållit något emellan skrivhuvudet och notan. Jag påpekade det och fick rättelse men inte ett ord till ursäkt och ingen särskilt förvånad min. Var det satt i system?2008-12-11 -
2008-11-12
Jenny R skrev om Restaurant Minerva:
Kan inte påstå att den här restaurangen är någon höjdare. Liten och mysig eller tråkig och trång välj själv beskrivning, båda passar nog. Maten var det väl inge fel på men heller inget speciellt. Positiva är dock att man kan köpa presentkort att ge bort, smart idé. Restaurangen är (vad jag har för mig) den enda som serverar hästkött i Stockholm, för den som lockas av det. Det låga betyget baseras på att restaurangen är ganska tråkig.2008-02-26 -
Leon skrev om Restaurant Minerva:
I det sömniga och lite gråa området kring Sabbatsberg ligger Minerva, en Fransk restaurang som sett likadan ut sedan 70-talet. Det innebär att nästan allt serveras med Bearnaisesås, ärtor och två tunna morötter lagda i kors på tallriken. Maten får godkänt, men restaurangen som helhet bjuder på en gemytlig 70-talskänsla, på gränsen till konceptrestaurang. Serveringspersonalen påminner om curlinglandslaget och har förmodligen varit med "sedan start". Minerva är ett genuint ställe, och en välbehövlig reality check efter alla GI-sesamlaxquinoasallader och dubbelmachiatos.2008-01-18 -
Camilla skrev om Restaurant Minerva:
Minerva har nog inte förändrats mycket på många årtionden och inte kundkretsen heller, det är mycket gamla stamgäster som äter här. Men det ÄR en upplevelse att äta på Minerva för menyn och maten är härligt retro (läs 70-tal) i fransk stil och lokalen är sunkig fast på ett hemtrevligt sätt. För den som gillar feta såser, rejäla köttbitar (häst, tydligen) och potatiskroketter är detta stället att gå till.2008-01-17