feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Ringens Bilskola

Betyg
Recos
08-403 045 86
Ringens Bilskola

Ringvägen 89 118 61 STOCKHOLM

Ringens Bilskola är en välrenommerad trafikskola i Stockholm som startade för nästan 20 år sedan och hos oss har flera tusen personer tagit körkort. Vårt mål är att Du ska kunna få Ditt körkort och bli en säker förare så billigt och snabbt som möjligt.

www.ringensbilskola.se

Är det här ditt företag?

Sveriges bästa körskola

Vår målsättning på Ringens Bilskola är att vara Sveriges bästa körskola. Hos oss hittar Du duktiga instruktörer med lång erfarenhet. För att våra instruktörer ska fortsätta utvecklas går de på kontinuerlig vidareutbildning.

Vad tycker du om Ringens Bilskola

Läs vad Recos användare tycker om Ringens Bilskola

Christopher B skrev om Ringens Bilskola:
    Utan tvekan Sveriges bästa bilskola! Underbara receptionisten Hanna som alltid är lika glad och som man lätt skapar en kompis relation med! Min lärare Ellinor som också alltid är glad, peppande, rolig och väldigt duktig på att lära ut! Verkar som att hela personalen är lika underbara allihopa! Fick chansen att köra med Ylva också som är en otroligt härlig person! Stort tack för allt Ringens bilskola och framförallt Hanna, Ylva och såklart min underbara lärare Ellinore!
    2013-05-23

Ringens Bilskola svarar Christopher B:

Tack för din underbara rekommendation Christopher! Njut av din nyvunna frihet och ha en fantastisk sommar.

Isis M skrev om Ringens Bilskola:
    Jag kan absolut rekommendera Ringens bilskola, väldigt trevligt personal, Hannah är verkligen det glada ansiktet i receptionen. Min lärare, Ellinor var alltid peppande, och gav mig bästa möjliga ingång till ett liv med körkort :)
    2013-04-26

Ringens Bilskola svarar Isis M:

Tack för den fina rekommendationen Isis! Stort grattis till körkortet!

Camilla skrev om Ringens Bilskola:
    Pigg, rolig och engagerad personal, hög ambitionsnivå, bra lokaler, fantastisk receptionist.
    2013-04-24

Ringens Bilskola svarar Camilla:

Tusen tack för de fina orden Camilla! Kör försiktigt och ha en riktigt fin sommar!

Nora skrev om Ringens Bilskola:
    Trevliga, kunniga och tålmodiga trafiklärare. Hannah i receptionen är jättetrevlig och hjälpsam. Jag rekommenderar verkligen Ringens Bilskola!
    2013-04-19

Ringens Bilskola svarar Nora:

Tack Nora och stort grattis till ditt körkort!

Emelie S skrev om Ringens Bilskola:
    Jessica och Annika är pedagogiska och trygga körlärare. Bra bemötande i receptionen. Hemsida är tydlig och lätt att använda. Jag tog körkortet på första försöket.
    2013-04-19

Ringens Bilskola svarar Emelie S:

Grattis Emelie och tack för din fina rekommendation. Hoppas att du får en fin sommar fylld av bilkörning.

Nishadi B skrev om Ringens Bilskola:
    Tack Ringens Bilskola för all hjälp med att skaffa mitt körkort och extra tack till min lärare Ryan som har varit BÄST!! Jätte bra bilskola med kompetenta lärare.
    2013-01-28

Ringens Bilskola svarar Nishadi B:

Tack Nishadi! Du är saknad här. Kom förbi och fika någon torsdag.

Kram

Justas P skrev om Ringens Bilskola:
    Ringens Bilskola är bäst! Jag som aldrig haft något bilintresse och förknippade bilkörning främst med obehag och diverse skräckscenarios fick en väldigt omsorgsfull introduktion i min egen takt (jag tog intensiv kurs) som väckte lusten och visade att bilkörning är inte bara hanterbart utan också riktigt kul! Dessutom fick jag en världens hejarklack som gav mig massor med stöd och uppmuntran under resans gång. Hur många verksamheter har en Manager of First Impressions? Ringens Bilskola har - men också ser tlll att alla intryck - från det första till det sista håller toppkvalitet. Sällsynt välskött verksamhet med fantastisk personal som verkligen levererar och ger massor med positiv energi! Nu väntar jag bara på att Ringens skulle börja med mc-utbildningar. Det tar emot att gå till någon annan skola efter denna upplevelse!
    2013-01-19

Ringens Bilskola svarar Justas P:

Tack för att du tog dig tid att skriva så fint om oss Justas! Vi kommer sakna ditt härliga skratt. Vi hör av oss när vi börjar med mc utbildning.

Kram!

Stefan L skrev om Ringens Bilskola:
    2012-11-30
    Takemi S skrev om Ringens Bilskola:
    Kan starkt rekommendera Ringens Bilskola. Det tog två månader att ta körkortet, klarade teori och uppkörning på första försöket tack vare god pedagogik och väldigt trevlig och rolig personal. Har kört med både Johnny och Daniella, mest med Daniella och kan varmt rekommendera båda. Två tummar upp!
    2012-11-14

Ringens Bilskola svarar Takemi S:

Tack Takke! Vi kommer sakna ditt glada ansikte här på skolan. Ta hand om dig och kör försiktigt!

Michael H skrev om Ringens Bilskola:
    Rekommenderar varmt Ringens Bilskola. Tog en 10 dagars intensivkurs med Johnny som lärare ( Kan utan tvekan rekommendera honom )Han var tydlig, sjysst och väldigt tålmodig. Jag ska absolut rekomendera honom till mina vänner som snart ska ta körkort. TACK Ringens Bilskola för att ni tog er tid att hjälpa mig med mitt körkort.
    2012-11-11

Ringens Bilskola svarar Michael H:

Tack Michael! Vi är glada över att du trivdes så bra hos oss. Ta hand om dig och kör försiktigt.

Lena d skrev om Ringens Bilskola:
    Ett varmt mottagande, ett stort engagemang toppat med riktig servicemindad personal som man inte så ofta stöter på längre. Så proffsiga att tom en lite äldre lyckas ta körkortet på första försöket :)

Speciellt tack till Teresa! Utan dig hade jag nog inte klarat det. Inte en chans att mina barn kommer få gå på någon annan bilskola än Ringens!
    2012-11-01

Ringens Bilskola svarar Lena d:

Hej Lena!

Tack för att du tog dig tid att skiva så fint om oss här. Teresa blev väldigt rörd över det du skrivit. Fortsätt köra som en gudinna!

Kram

Elin A skrev om Ringens Bilskola:
    Tack världens bästa bilskola för suverän undervisning! Jag saknar redan lektionerna:( Enda nackdelen var möjljigtvis att det var svårt att få tag på passande körtider om man inte bokade mer än två-tre veckor i förväg, vilket jag inte alltid hade möjlighet att göra - men, jag förstår att ni är populära! Jag kan utan tvekan rekommendera er till alla som vill ta körkort.

Tack fina Daniela för att du tog på dig turskorna för mig!! Du är girlpower i kubik och har varit underbar att köra med :D
    2012-11-01

Ringens Bilskola svarar Elin A:

Tack för de fina orden Elin! Daniela blev väldigt glad och rörd av att läsa det du skrivit.

Kom gärna förbi och säg hej om du är i närheten. Kram från oss alla

Anna S skrev om Ringens Bilskola:
    Ringens Bilskola är en mycket proffesionell bilskola där man får ett varmt mottagande från dag ett. De gör allt för att man ska känna sig välkommen och tar sig alltid tid att prata med en om man har några frågor. Jag hade Jonny som lärare och hade väldigt kul under lektionerna men lärde mig samtidigt väldigt mycket! Tack för en toppen tid hos er!
    2012-10-29

Ringens Bilskola svarar Anna S:

Tack Anna! Vad roligt att du är så nöjd med den tid du hade hos oss. Ta hand om dig och kör försiktigt!

Yana skrev om Ringens Bilskola:
    En riktig bra skola! Hjärtligt rekomenderar den, om du vill ha ditt körkort. Mycket trevligt personal och lärare som hjälper dig på vägen till ditt körkort!
    2012-10-26

Ringens Bilskola svarar Yana:

Tack för de fina orden Yana och för den goda tårtan som vi fick! Kör försiktigt.

Lucas R skrev om Ringens Bilskola:
    Fantastiskt! Det enda negativa med körskolan är att Johannes som var min handledare nu har slutat! Bra bemötande, trevliga människor och alltid behjälpliga vid frågor!
    2012-10-25

Ringens Bilskola svarar Lucas R:

Hej Lucas! Tack för att du tog dig tid att lämna några fina ord om oss här. Ta hand om dig och kör försiktigt!

• Status: 8
    Emile N skrev om Ringens Bilskola:
    Hade hört om Ringens Bilskola från vänner, men kan säga såhär: Emile Noeleon älskade stället! Det var BÄTTRE än sitt rykte, som även det var bra. Hade Daniella, och hon var grymt pedagogisk. Emile Noeleon ger tummen upp!
    2012-10-25

Ringens Bilskola svarar Emile N:

Tack Emelie! Vi är glada över att vi har kunna överträffa dina förväntningar.

Sigrid G skrev om Ringens Bilskola:
    Är otroligt nöjd. Körde med Daniella och kan inte tänka mig en bättre lärare! Hon var både lugn och pedagogisk samt smittade av sig med sin positiva inställning. Lärde mig otroligt mycket och rekommenderar varmt Ringens Bilskola.
    2012-10-23

Ringens Bilskola svarar Sigrid G:

Tack Sigrid! Det har varit roligt att ha dig hos oss. Ta hand om dig och kör försiktigt.

Jimmy W skrev om Ringens Bilskola:
    Körde med Mouris som var en grym lärare. Noggrann, kunnig och pedagogisk. Klarade uppkörningen på första försöket mycket tack vare honom!

Skolan ligger även bra till med närhet till landsvägar, stadskörning osv. Boka tider med Mouris, han är grym!
    2012-10-22

Ringens Bilskola svarar Jimmy W:

Hej Jimmy!

Tack för de fina orden. Det har varit roligt att följa din resa. Kör försiktigt! Kram

Robert K skrev om Ringens Bilskola:
    Började öva lite lätt juni och läsa igenom halva teorimaterialet. Påbörjade en 10 dagars Intensivkurs den 16 juli med dubbellektioner. Ringens bilskola har en mycket bra arbetsmiljö miljö med allt som behövs för att hjälpa dig ta körkort. Allt från datorer för att öva på teoriprov till glada miner. Lärarna har mycket tålamod och kompetens. Jag kan rekommendera alla som bor i Stockholmsområdet eller angränsande kommuner att välja Ringens Gör gärna som jag; välj Daniela som lärare. Lugn, trevlig,strukturerad, metodisk, och helt enkelt bäst! Tog körkortet idag den 1 augusti! Värt vartenda krona. Tack till Daniela som peppade mig! Vill också tacka johnny, Theresa och Hanna i receptionen.
    2012-08-01

Ringens Bilskola svarar Robert K:

Hej Robert!

Vi är glada över att du är så nöjd med vårt arbete. Ta hand om dig och kör försiktigt!

Andreas S skrev om Ringens Bilskola:
    Jag körde intensivkurs i 10 dagar och tog sedan körkortet. Är väldigt nöjd med planering, support och flexibilitet från skolans sida. Och med leendena :). Det var också roligt, för mig som är 36, att det var väldigt blandade åldrar bland oss elever. Great work!

Jag vill särskilt tacka Daniela, min körlärare, för hennes stöd, trygghet, ihärdighet, fasthet och entusiasm!

Nu: frihet i ett litet kort. :)
    2012-07-23

Ringens Bilskola svarar Andreas S:

Hej Andreas!

Tack för de vänliga orden. Vi är glada över att du trivdes hos oss.

Njut av din nyvunna frihet och kör försiktigt på vägarna i sommar!

Anna B skrev om Ringens Bilskola:
    Jag är jättenöjd med Ringens Bilskola! Jag valde skolan mycket på grund av det trevliga bemötandet jag fick när jag ringde och hörde mig för om priser, och det trevliga sättet har präglat hela utbildningen. Min lärare Jonny var lugn och pedagogisk, precis vad jag behövde. Jag rekommenderar Ringens Bilskola till alla, unga som äldre :), som vill ta körkort. /Anna
    2012-07-10

Ringens Bilskola svarar Anna B:

Tack Anna! Det har varit roligt att följa din utbildning. Lycka till med allt. Ha en underbar sommar!

Elsa L skrev om Ringens Bilskola:
    Jag ger Ringens bilskola det absoluta toppbetyget!! Jag har blivit personligt och jättetrevligt bemött varje gång jag klivit in på Ringens, speciellt av gulliga Hanna i receptionen! Lärarna har varit lugna, pedagogiska och proffsiga och det har hela tiden känts som om de verkligen har trott på en. Har varit en positiv stämning hela vägen och jag har känt att jag varit i trygga händer. Tack Ringen, ni är superbäst och jag ska tipsa alla som vill ta körkort om er!! Kram Elsa :)
    2012-06-18

Ringens Bilskola svarar Elsa L:

Tack för de fantastiska orden Elsa! Kom in och visa ditt körkort när du fått det. Kram från oss alla på Bilskolan!

• Status: 2
    Marisa B skrev om Ringens Bilskola:
    Jag är väldigt glad för att jag fick mitt körkort. Tack vare Ringens bilskola. Jag rekommenderar till alla som vill eller tänker börja med körkort. Tveka inte kom till Ringens bilskola. Dom är helt underbara och fantastiska och tålmodiga lärare. Bra bemötande varje gång när du kommer in av Hanna i receptionen! Tack för att ni har hjälpt mig att ta mitt körkort! Ni får högsta betyg av mig.
    2012-06-12

Ringens Bilskola svarar Marisa B:

Hej Marisa!

Tack för dina fina ord om oss. Hoppas att körningen går bra och grattis till ditt företag!

Erika J skrev om Ringens Bilskola:
    Körkortet är nu mitt och efter att ha tvekat i tolv år, startade jag på Ringens bilskola för 10 veckor sedan. Tog teori och uppkörningen på första försöket och det är tack vare min fantastsika lärare, Johnnys outtröttliga support och engagemang. Hela bilskolan består av ett fint gäng som har gjort dessa veckor till ett rent nöje!
    2012-06-06

Ringens Bilskola svarar Erika J:

Tack för de fina orden Erika! Det har varit ett nöje att ha dig här hos oss. Ta hand om dig!

Katja M skrev om Ringens Bilskola:
    Personligt mottagande och pedagogiska lärare. Jag kände mig riktigt omhändertagen!
    2012-04-14

Ringens Bilskola svarar Katja M:

Vad roligt att du trivdes hos oss Katja. Ta hand om dig och kör försiktigt.

Gustav Ö skrev om Ringens Bilskola:
    Rekommenderar varmt Ringens Bilskola! Har under loppet av ett år kört med många av dess lärare, däribland senast med Malin. De är samtliga mycket duktiga med gedigen kunskap inom området och lär ut väl. Det tog tid för mig att bli klar,vilket berodde på min till en början svaga motivation. Tredje gången gillt slutförde jag teoriprovet samt klarade uppkörningen! Nu blir det fortsättningsvis färd med egen maskin! /Gustav Östervall
    2012-04-03

Ringens Bilskola svarar Gustav Ö:

Tack för den fina rekommendationen Gustav! Vi kommer sakna ditt glada ansikte. Kom gärna förbi och visa ditt körkort.

Julia L skrev om Ringens Bilskola:
    Tog mitt körkort idag efter att ha gått en fantastisk utbildning på Ringens bilskola! En jättefin körskola med fantastiska, pedagogiska, professionella och erfarna lärare och personal! Alltid lika trevligt att bli bemött av Hanna med ett stort leende på läpparna i receptionen samt av alla lärare och andra elever som går på skolan. Underbar gemenskap och förstklassig service. Vill framförallt rikta ett STORT tack till Johnny, som var fantastisk och hjälpte mig att nå mitt efterlängtade körkort! Kan ni välja honom som körskolelärare, tveka inte!! Tack för allt stöd och all den kunskap ni gett mig! Kommer GARANTERAT att rekommendera er till andra som vill nå samma frihet som jag!

Tusen, tusen, tusen TACK! :) See you on the road - Woho!

2012-03-01

Ringens Bilskola svarar Julia L:

Hej Julia!

Vi blir otroligt glada över att höra att du är så nöjd med det jobb vi gör.

Grattis till din nyvunna frihet!

Marie S skrev om Ringens Bilskola:
    Ringens bilskola är fantastisk! Personalen är superduktig och man blir alltid så varmt välkommen. Bilskolan vart nästan som mitt andra hem. Tack än en gång Ivan för att du hjälpte mej!
    2012-02-21

Ringens Bilskola svarar Marie S:

Hej Marie! Tack för din fina rekommendation. Vi är glada över att du trivdes så bra hos oss.

Ta hand om dig och njut av din nyvunna frihet!

Emelie R skrev om Ringens Bilskola:
    Kontinuitet. Personlighet, omtanke och professionalism. Rätt bra alltså!
    2012-02-19

Ringens Bilskola svarar Emelie R:

Tack för de fina orden Emelie och grattis ännu en gång till ditt körkort!

Alice W skrev om Ringens Bilskola:
    Kan verkligen rekommendera Ringens Bilskola, tog mitt körkort idag efter att ha kört under hösten! Körde med P-O som var lugn, pedagogisk och uppmuntrande. Körde även en lektion med Theresa som även hon var jättebra att köra med. Supertrevlig personal som jobbar där också, trevligt bemötande varje gång, särskilt av Hanna i receptionen! Lovade mig själv att ta kortet innan jul och lyckades 2 dagar innan julafton :)
    2011-12-22

Ringens Bilskola svarar Alice W:

Bra jobbat Alice! Det är viktigt att ha mål här i livet och extra roligt när man uppnår dem. Grattis till ditt körkort! Hoppas att du har hunnit köra massor. :)

Carl W skrev om Ringens Bilskola:
    Jag gick en intensivkurs på Ringens Bilskola och det var något utöver det vanliga. Lärarna är lugna och pedagogiska och lokalen är hemtrevlig och fräsch. Receptionisterna är utomordentligt trevliga och bistår med en förstklassig service. Till detta ska tilläggas att priserna är mer än rimliga. Allt detta har naturligtvis medfört att bilskolan är populär, så ju tidigare du ringer och bokar in dig, desto snabbare kan du påbörja din körkortsutbildning. Ska du ta körkort ger jag Ringens Bilskola mina varmaste rekommendationer och högsta betyg!
    2011-12-07

Ringens Bilskola svarar Carl W:

Tack för dina fina ord Carl! Det värmer att höra att du är så nöjd med oss. Grattis ännu en gång till körkortet.

Alexandra J skrev om Ringens Bilskola:
    Jag vill rikta ett stort tack Annika som är en fantastiskt lärare! Hon är alltid glad, peppande och gör allt för att få sina elever att klara körkortet!

Jag vill även tacka Hannah i receptionen för ett ständigt leende och peppande ord!

Ni är underbara! Rekommenderar er mer än gärna till andra! :)
    2011-11-12

Ringens Bilskola svarar Alexandra J:

Tack Alexandra, önskar dig all lycka och kör försiktigt.

Kerstin N skrev om Ringens Bilskola:
    Min dotter fick mycket hjälp av dem och jag vill rikta ett speciellt tack till Johnny med sitt lugna sätt och uppmuntran. Jag rekommenderar körskolan. Det kan vara så att några yrkeschaufförer kan behöva ett par körlektioner till det ser vi varje dag. kämpa på!!!
    2011-11-03

Ringens Bilskola svarar Kerstin N:

Tack för de fina orden Kerstin och för att du tog dig tiden att komma in hit och skriva om oss.

Alexander G skrev om Ringens Bilskola:
    Fick mitt körkort på 2 veckor! Johnny var en kanonlärare!
    2011-10-16

Ringens Bilskola svarar Alexander G:

Vad roligt att höra att du är så nöjd Alexander! Ta hand om dig och kör försiktigt.

Jenny H skrev om Ringens Bilskola:
    Mycket bra. Är super nöjd med min lärare, Annika, som var en stor del till att jag klarade mig, utan henne hade jag aldrig tagit steget mot körkortet. Hon e underbar. Dock gav mig inte teorilektionerna inte så mycket som jag hade hoppats.
    2011-10-14

Ringens Bilskola svarar Jenny H:

Grattis ännu en gang Jenny! Tråkigt att höra att du inte var nöjd med teorilektionerna som du fick hos oss. Du får hemskt gärna höra av dig till oss här eller via mail/telefon och berätta vad som inte stämde med dina förhoppningar. Vi strävar efter att bli bäst och därför är din feedback mycket viktig för oss.

Linda O skrev om Ringens Bilskola:
    Rekommenderar körskolan, mkt pga av Johnny som är en superbra lärare och har koll på allt i trafiken! Nancy i receptionen är väldigt serviceminded, ger goda råd och "inget är omöjligt" :-)
    2011-08-25

Ringens Bilskola svarar Linda O:

Tack för de fina orden Linda! Lycka till med körningen nu.

Hanna T skrev om Ringens Bilskola:
    Jag hade ingen möjlighet att övningsköra hemma så jag gick en intensivkurs i två och en halv vecka på Ringens bilskola. Där hade jag två dubbelpass per dag och mellan lektionerna kunde jag sitta och plugga teorin - jag klarade teorin och uppkörningen på första försöket. Ringens bilskola lärde mig att köra bil och det är jag evigt tacksam för.
    2011-08-25

Ringens Bilskola svarar Hanna T:

Hej Hanna, tack för dessa vackra rader och önskar dig lycka och kör försiktigt.

Joakim B skrev om Ringens Bilskola:
    En riktigt bra bilskola! Med bra, tålmodiga och kunniga lärare ger Ringens bilskola alla de förutsättningar man behöver för att ta körkort. Tackar starkt Johnny för alla lektioner och hjälpen han gav mig att få mitt körkort! Tack så jättemycket!
    2011-08-16

Ringens Bilskola svarar Joakim B:

Tack själv Joakim för dina fina ord! Hoppas att körningen går bra.

Maria D skrev om Ringens Bilskola:
    Jag kan verkligen rekommendera Ringens bilskola. Jag började köra i mars 2 ggr i veckan, i maj hade jag mitt körkort, klarade både teori och uppkörning på första försöket. Jag hade en mycket bra lärare, stabil och avslappnad. Mycket nöjd!
    2011-08-09

Ringens Bilskola svarar Maria D:

Hej Maria!

Vi är glada över att du är så nöjd med oss. Ta hand om dig och kör försiktigt.

Cilia N skrev om Ringens Bilskola:
    Jag kan varmt rekommendera Ringens Bilskola till alla som funderar på att ta B-körkort, eller som för den delen redan har körkort men vill fräscha upp sina kunskaper i körning och/eller teori med ett par lektioner. Med ett individanpassat utbildningsupplägg i kombination med trevliga, kunniga och pedagogiska lärare så underlättar det vägen till utbildningens mål. En stor eloge vill jag också ge Johnny som med sitt totala engagemang, tålamod och lugn gör körlektionerna både roliga och lärorika. Stort tack! /C
    2011-06-20

Ringens Bilskola svarar Cilia N:

Tack för de fina orden Cillia! Vi är glada över att du upplevt oss så som vi vill att våra kunder ska uppleva oss. En bilskola som erbjuder personligt anpassad utbildning.

Tomas skrev om Ringens Bilskola:
    En bra bilskola som jag rekommenderar. Väldigt trevlig och kompetent personal. Jag åkte med Annika som var hur bra som helst. Tack till personalen på Ringens bilskola.
    2011-06-15

Ringens Bilskola svarar Tomas:

Tack för de fina orden Tomas! Ta hand om dig och kör försiktigt.

• Status: 3
    NAF skrev om Ringens Bilskola:
    Grymt bra bilskola. Proffsiga och engagerade lärare.
    2011-06-14

Ringens Bilskola svarar NAF:

Roligt att höra att du är så nöjd med oss. Allt gott!

Daniel E skrev om Ringens Bilskola:
    Började ta körlektioner med Ringens slutet av januari och tog en månads uppehåll för semester mitt i och tog mitt körkort i fredags (27 maj). Jag hade knappt suttit bakom ratten innan och landade på runt 35 körlektioner tror jag, vilket är långt under vad jag trodde det skulle bli. Bra service, trevligt bemötande och skön inställning. Jag hade Johnny som lärare och det funkade superbra, skönt kille med bra pedagogik.

Kan inte annat än rekommendera Ringens till alla som funderar på ta körkort!
    2011-05-30

Ringens Bilskola svarar Daniel E:

Roligt att höra att du är så nöjd med oss Daniel. Hoppas att du har fått köra massor sen du tog ditt körkort.

Jenni J skrev om Ringens Bilskola:
    Tog en 10 dagars intensivkurs på Ringens Bilskola. Jag hade inte kört särskilt mycket innan, på dom här två veckorna lärde jag mig allt jag vet om Bilkörning idag. Jag är supernöjd! Tack vare min duktiga, roliga och lugna trafiklärare Thomas tog jag mitt körkort på 2½ vecka! Tack för allt!!
    2011-05-29

Ringens Bilskola svarar Jenni J:

Tack för de fina orden Jenni och grattis ännu en gång till ditt körkort.

Josefin W skrev om Ringens Bilskola:
    2011-05-25

Ringens Bilskola svarar Josefin W:

Tack för de höga poängen Josefin! Ta hand om dig.

M skrev om Ringens Bilskola:
    Nöjd! Personal med bra kompetens
    2011-05-24

Ringens Bilskola svarar M:

Vi är glada över att du är nöjd med oss. Kör försiktigt!

Johan K skrev om Ringens Bilskola:
    Kanonskola! Jag hade Johnny och han var riktigt skön, körde 3x i veckan sen februari och klarade uppkörningen idag. Bra service, bra personal och ja allt var kanon! Rekommenderar verkligen ringens bilskola.
    2011-05-18

Ringens Bilskola svarar Johan K:

Hej Johan!

Tack för de fina orden. Hoppas att körningen går bra.

Ida G skrev om Ringens Bilskola:
    En mycket bra bilskolan som ser till vad just du behöver träna på och kanske träna lite extra på fram tills du tagitditt körkort. De är supersnälla, trevliga och hjälpsamma med tidbokningar och körtider och fixar och trixar för att det skaa fungera för dig och så du ska bli så nöjd som möjligt! Jag är supernöjd med deras hjälp och stöd till den dagen jag tog mitt körkort och rekommenderar Ringens Bilskola till alla!
    2011-05-15

Ringens Bilskola svarar Ida G:

Tack för din fina rekommendation Ida. Vi är glada över att du är så nöjda med oss.

Natalie H skrev om Ringens Bilskola:
    Ringens Bilskola är hur bra som helst! Körde med Johnny, och trivdes hur bra som helst. Lugn och sansad! Alltid lika trevligt att komma in på körskolan när man skulle göra lite teorifrågor eller gå lektionerna. Rekommenderar verkligen Ringens Bilskola! Tack för hjälpen med körkortet!
    2011-05-12

Ringens Bilskola svarar Natalie H:

Hej Nathalie!

Vi är glada över att du trivdes så bra hos oss. Grattis ännu en gång till körkortet. Kör försiktigt!

Hanna skrev om Ringens Bilskola:
    Ringens bilskola är toppen! Körde med en lärare som hette Annika och måste verkligen säga att jag aldrig skulle vilja köra med någon annan. Hade kört två lektioner på en annan bilskola tidigare och efter mina lektioner med Annika (och ett taget körkort) så skulle jag aldrig rekomendera någon annan än Annika på Ringens bilskola. Väldigt pedagogisk och lugn - en toppenlärare.
    2010-11-12

Ringens Bilskola svarar Hanna:

Roligt att höra att du är så nöjd med oss.

Ta hand om dig och kör försiktigt!

Kirsti R skrev om Ringens Bilskola:
    Instämmer med Nancy R. Lärarna är verkligen pedagogiska och tålmodiga!!! Jag vågar påstå att Ringens bilskola är den bästa bilskolan i Stockholm. Jag var nybörjare när jag började där och har nu kört 25 lektioner och lärt mig mycket. När mina tonåringar ska ta körkort så vet jag vart de ska gå! ;-)
    2010-01-26

Ringens Bilskola svarar Kirsti R:

Tack för de fina orden Kirsti! Dina barn är varmt välkomna till oss när det är dags för dem att ta sitt körkort.