Du sökte efter Restauranger . Det finns 33 618 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Magnus C tycker
Var ett kul ställe när man pluggade, var inte där särskilt ofta men som sagt, kul när man var där.
Nils L tycker
Väldigt gott och väldigt trevlig personal.
Rocky B tycker
skit god mat!! har ätit där många ggr.. alltid bra, trevliga o bra service!!! kan rekomendera till alla!!
Johan J tycker
En klassik finölspub med engagerad personal och ett finfint ölutbud med mycket svenskt, under förhållandena rimliga priser. Rejäla portioner av pub-utbud (lyxhamburgare). Lämpligt ställe att träffas över en öl, främst för öl ...
Robert Å tycker
Mycket bra ställe !
Bra service och bemötande av personalen och god vällagad mat.
Snabb service.
En liten detalj: bättre Svenska på dom som jobbar där tack !
Elena R tycker
Underbart på sommaren när man sitter ute.. Mysigt på vintern när man sitter inne... Enkelt och gott!
LuckyLuke tycker
Alltid trevligt att komma dit, mycket goda bakverk och bröd. Dom skulle dock behöva göra något åt inredningen som börjar bli väl sliten. Ibland kan det vara svårt att få en sittplats i detta trevliga fik.
Linda K tycker
Bästa maten du kan hitta finner du här, garanterat!! Har du konstiga xtra idéer om vad du vill ha på maten är det inga problem! Du får all hjälp du vill ha -och har man väl smakat maten här så tycker man all annan Thai mat sa ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det restauranger i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat restauranger i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till restauranger.