feedback
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in

T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

T.ex. Kungsholmen, Stockholm

Anläggningsmaskiner, gruvor & byggen

Du sökte efter Anläggningsmaskiner, gruvor & byggen . Det finns 1 001 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.

Eurotrading Scandinavia KB

016 482225
Hällby Klarabrunn, ESKILSTUNA
da a
da a tycker
"ring mig för info om Eurotrading KB 0702929906 har köpt en maskin där "

Aircenter Service AB

042-290800
Tistelgatan 2, HELSINGBORG
Peter N
Peter N tycker
"Bra service och duktiga mekaniker super bra tryckluftsservice "

Autokran-Centret Svenska AB

0346-12345
, FALKENBERG
daniel h
daniel h tycker
"Skön snubbe, verkade gilla sitt "jobb".....om man nu kan kalla det så. Lite svår med att passa tider, annars en hygglig prick...kul att han kunde så ... "

Ulf Lundberg AB

Frejavägen 15, FALUN
Herbert S
"Hårt arbetande man. Ärlig och uppriktig i sin framtoning. Något överrumplande effektiv. Man har ibland svårt att hänga med. Fd Skelleftebo. Rekommende ... "

Ljungby Maskin HB

0372 25200
Ringvägen 10, LJUNGBY
Jonas K
Jonas K tycker
"Eftersom Ljungby Maskin mest sysslar med montering av mycket tunga hjullastare och övriga maskiner så är företaget olämpligt för de vekare. Lokalerna ... "

Liljewalls Lastmaskiner i Hudiksvall AB

0650-12870
Varvsgatan 12, HUDIKSVALL
Lars Arne L
"Lungnt sakligt och tryggt bemötande vid första kontakt. Företaget präglas av stor yrkesstolthet. Utför arbetet med noggrannhet och kvalité. Vinnlägger ... "

Maskinfirma Bo Lamm AB

08-301120
Karlbergsvägen 68, STOCKHOLM
Ann-Kristin W
"Här finns killarna som kan det här med borrning! De kan fixa allt som behövs för detta! "

Mincon Sweden AB

070-3785320
Industrivägen 2-4, FINSPÅNG
Halvor V
Halvor V tycker
"helt topp det var trevlgt bemötande.Ogproffe folk i finspång.bra. "

DSM Maskiner i Skövde AB

Jan Hansson i Luleå Försäljnings AB

0920-220690
Kungsgatan 40, LULEÅ
Staffan T
"Urusel service och otrevligt bemötande. En elefant hade varit mer finkänslig. Produkterna duger inte ens attt använda som golv i en svinstia. "

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret
Taggar förekommande i sökresultatet
Vilka av företagen i Sverige är det som är bäst när det gäller anläggningsmaskiner, gruvor & byggen? Här tycker våra medlemmar till om företag i Sverige de kommit i kontakt med när de letat efter anläggningsmaskiner, gruvor & byggen. Känner du till anläggningsmaskiner, gruvor & byggen i Sverige kan du också tycka till.