Du sökte efter Båthandel . Det finns 1 408 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Erik W tycker
Jättebra bemötande trevlig personal. Bra utbud av reservdelar och tillbehör.
Eva-Maria S tycker
Vi har varit kunder i åtskilliga år på O-hams Marina.
Alltid ett toppenbemötande- alltid ett smile och alltid megaservice.
Willy o Eva-Maria Strömquist
Patrick L tycker
Mycket bra sortiment och kunskaper. Väldigt engagerad personal och god service!
göran k tycker
Mycket trevlig och profisionell personal med god kundkontakt och snabb service. Sköter min gamla motor väl och gör det rent och snyggt.
Thomas B tycker
Här får man verkligen hjälp med de problem en båtägare har. Det negativa är att det som oftast är en jättekö till disken där man handlar. Här har man verkligen bekräftat att KUNDEN ÄR I CENTRUM.
Det blir dock bara fyra reco ...
Börje J tycker
Ska du köpa en båt, en fyrhjuling eller kanske en snöskoter, då har du kommit helt rätt! Trevlig personal med mångårig erfarenhet1
Harry B tycker
En katastrof sett ur ett kundperspektiv. Taxi på 1970-talet hade rappare telsfonservice än vad man erbjuder här.
Det skiftar i bemötandet förstås. Ovanstående var under semestern så det kan måhända vara förlåtet.
Sophie L tycker
SeaSea butiken i Täby har det perfekta läget alldeles i närheten av hamnen. Otroligt trevlig och proffsig personal och man får alltid den hjälp man behöver. Bra priser & bra ordning i butiken!
Per S tycker
Alltid trevliga o kunniga personer som hjärna hjälper till.Har allt man kan önska sig i båtväg eller så ordnar dom det. Finns inget som verkar omöjligt.
Gå hit och dröm er bort, över de sju haven
Rekomenderas
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Söker du efter "båthandel" i Sverige? Vilka företag är rekommenderade när man söker efter "båthandel" i Sverige och vilka bör Du undvika? Läs rekommendationer om de företag som ger träff på "båthandel" i Sverige innan du bestämmer dig.