Du sökte efter Bar . Det finns 1 228 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Johan tycker
Jag håller med föregående. Ett ovanligt ställe för att ligga väster om Linnégatan - det är nästan som om något inte stämmer. :) Lugn och städad publik, trevlig miljö, perfekt meny och alltid trevlig personal.
Johan
Magnus B tycker
San Tropé har ett B-lag, de hittar man i Puerto Banus, en foppatoffel från Marbella. Sen ett par år tillbaka finns nu även ett C-lag, eller om det möjligen är längre bort i alfabetet? Josefina på Djurgården. Egentligen har st ...
Julia S tycker
Fantastiskt god mat och en härlig atmosfär. Hit återvänder jag!
Alexandra E tycker
Fick inte ta en dricka på uteserveringen med min dotter och våra båda hundar.
"vi serverar mat här"
Andreas N tycker
Alltid kul med studentdriven verksamhet, särskilt när det är ett så fint ställe som HG. Varför dra in till stan och trängas på Ågatan när du kan stanna i Ryd och festa järnet? Det är t.o.m. trevligt att stå i kön eftersom fol ...
Magnus B tycker
Länge kände jag att det saknades ett bra ölhak i kvarteret; då hade jag ändå bott 25 år två dart-tavlor från Tennstopet. För mig har Tennstopet förknippats med klassisk svenskfransk diné, med personal som kan sitt hantverk; f ...
Marie N tycker
Trevlig personal och god mat. Skulle få högre betyg om det inte skulle vara för priserna på varmrätterna.
Johanna B tycker
Väldigt bra uteställe, som har varierat och avslappnat klientel. Ligger trevligt precis vid vattnet så det passar perfekt på sommaren att ta en öl eler två här!
Linda L tycker
Det var en trevlig restaurang med helt ok mat. Lammfilén var lite torr, men klyftpotatisen var krispig och god och till det många goda röror. Kan definitivt gå tillbaka.
Alexandra E tycker
Sommar i stockholm är det inte mycket som slår. Ta vara på den vackra utsikt söder bjuder på med ett glas rosé på Mosebacke. Många sköna kvällar har haft sin utgångspunkt här. Ta gärna en promenad på alla mysiga bakgator.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det bar i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat bar i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till bar.