Du sökte efter Bostäder . Det finns 64 702 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Elna J tycker
En av de mysigare nationerna med ett dansgolv och tva barer. Tycker den har en av de basta stamningarna av nationerna i lund.
Martin B tycker
Feta o goda pizzor på ett gammalt vis. Mysigaste Pizzerian i stan Helt klart värd o testa ;)
Natalie C tycker
En rolig nation för alla! Under veckan finns det fler än ett tillfälle att besöka nationens lokaler. Måndag till Fredag serveras det lunch mellan 11,30-13,15. Strax efter det kan man fika på cafe 14-17. Tisdagar och Onsdagar ...
Bernice A tycker
Jättehärliga lokaler med puls! Här finns det verkligen delikatesser som både doftar och smakar väl.
Philip O tycker
Erbjuder fina, mysiga lägenheter i ett område som är så fräsht och trendigt. Allt är toppen här. Allt folk som bor här är också hur goa som helst. Det är folk fron hela världen som bor på detta området.
Tomas N tycker
Ett av de bästa uteställen i Uppsala för dig som är student här. Stora festlokaler, grym pubmat (beror lite på vilka det är som är i köket) och tillräckligt stort barsortiment. Allt kan alltid vara större!
Erika S tycker
Bästa frissorna i Falun. Alltid trevliga och tillmötesgående!
rebecka e tycker
På pizzeria josefs har dom allt i pizza väg om man är hungrig. Lite mysko att man tvingas betala 5 kr för pizza kartong! dålig ekonommi måntro? Vilket fall är kebaben god så tveka inte. .
K tycker
Jag har bott i ett Alexandersson-hus i några år nu. Det är helt klart den bästa hyresvärden.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det bostäder i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat bostäder i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till bostäder.