På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Annica A tycker
Härlig personal i butikerna som är välutbildade och tillmötesgående!
Allt varor inne och vill ha ma fått speciellt beställer dem hem.
Johan A tycker
Ett företag som har allt du behöver inom områden som bygg, trädgård, färg och foder. Har även spannmålsmottagning.
Har exceptionellt trevlig personal, speciellt på sommaren.
Linda K tycker
Den bästadjuraffären! Förutom utbudet av fiskar så säljer de endast tillbehör, foder, leksaker och allt annat man kan tänka sig köpa till sitt husdjur! Riktigt humana priser, ofta mycket billigare än större kedjor. Stämningen ...
Marina B tycker
Med ett fantastiskt utbud och bra hjälp från personalen när man frågar om något.
Finns det inte hemma, så beställer de hem sakerna man skulle ha. Och fort går det oxå.
/Marina
jessica a tycker
jättebra service och personal man blir jättebra omhändetagen. Det är inte det billigaste stället men det är värt att gå dit.
christer w tycker
kan det bli enklare än att få allt man behöver till trädgården hemkört till dörrn
rekomenderas varmt
Elin J tycker
Munka lantmän ligger beläget i "centrala" Munka Ljungby. Affären innehåller allt från hundmat och målarfärg till köksredskap och bräder, vilket ger butiken sitt breda utbud. Butiken har dessutom en väldigt bra service och per ...
Anna L tycker
Mycket bra produkter som är sensationellt i behandling av sår. Har använt paddarna på min fölunge som har ett sår på framsidan av kotan. Ett resultat av tryck från en skena. Efter att ha bytt ut bomulls förbandet mot Care For ...
Linda J tycker
Rekommenderar Bengts Foder AB pga av deras rika sortiment, trevliga, kunniga och väl bemötande personal. Lokalen är mycket fin och i god ordning. Rekommenderas varmt!!
Gunilla K tycker
Härligt företag med underbart förstående personal.Bästa fodret för både mina katter och min hund och jag rekomenderar alla varmt att kontakta företaget om man har problem med foder till sina djur.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Sverige är det som är bäst när det gäller djurfoder? Här tycker våra medlemmar till om företag i Sverige de kommit i kontakt med när de letat efter djurfoder. Känner du till djurfoder i Sverige kan du också tycka till.