Du sökte efter Massör . Det finns 17 793 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Therese H tycker
Jag håller verkligen inte med!! När jag besökte solariet så kände man sig välkommen, det var rent och snyggt. Fina blommor i fönstret.
När jag solade så tom brände jag mig lite på kinderna då rören var som nya.
Synd att för ...
Daniel A tycker
Kanske inte den nyaste anläggningen men en av de få träningsgymmen som fortfarande erbjuder gratis hjälp av tränare. Gymmet har inget att göra med de tidigare Nautilus gym. Gymmet på Spångatan 37B heter sedan många år A&C Spo ...
kraisorn N tycker
Thaimassage
- Frigör smärtor och muskelspänningar
- Minskar stress och ökar välbefinnandet
- Stärkande för kroppens funktioner
- Styrker blod och körtelcirkulation
- Öppnar upp blockerade områder i kroppen
- Balans mel ...
Carol-Ann S tycker
Illa behandlat??
Min massagestund var trelig och jag klagar inte över massören som tyvärr tog i lite för hårt så att jag hade väldigt ont i nåstan tre veckor (på revben!). Mitt klagomål är att trots att jag ringde flera gång ...
Silvia H tycker
Här var jag på massage när jag var gravid. Dom har massagebord med hål för magen :-) Det var helt underbart, precis vad jag behövde när magen var tung och hela kroppen värkte.
Roger A tycker
Hasse är bäst...
Har ringt honom från Japan för att få rad och hjälp.
Oslagbar.
Rikard G tycker
Placerat ett par våningar upp och inte helt fungerade ac gör att det blir ganska varmt när sommaren gassar som mest. Schysst utbud av fria vikter vilket är ett plus. Det går även att träna thai och bjj där nu.
Monica C tycker
Mycket bra massör kan verkligen rekommendera. Både jag och min sambo har varit super nöjda.
Tobias E tycker
Väldigt kunnig och trevlig personal. Riktigt bra behandlingar. Kan speciellt rekommendera Hawiaan Lomi Lomi Heartwork.
Går att boka på nätet http://www.timecenter.com/lmc/
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det massör i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat massör i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till massör.