Du sökte efter Mellanstadiet . Det finns 3 911 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Carita M tycker
Jag rekomenderar AXONA skolan om ni vill att ert barn ska gå i en kanon skola med jätte bra lärare
Johan P tycker
Denna skola var jätte bra! Framför allt reine han var söt också.
Freddo tycker
Härlig och fri friskola.Med utmärkt bemötande av sina elever.
Freddo
Simon S tycker
Asnice elever men inte lika bra lärare, tyvärr! :(
Maten är bra där för att man får ta mycket vitlökssås till maten.
Stämningen och miljön är bra, om än något stimmigt.
Ja, för det är ju gratis.
Upplevelsen skulle jag vil ...
Ronda A tycker
Valsätra skolan är bland de bästa skolorna i den södra delen av Uppsala. Duktig personal.
Rektor som finns alltid till hands och överallt bidrar med mycket för Valsätra skolan vilket gör att man kan inte bara säga att jag r ...
Martin J tycker
jag går i svanberga skolan och den är best i Norrtälje.
Hanna B tycker
Fin skola med bra och kunnig personal. Nya uteplatser med allt från five-a-side fotbolls planer till volleyboll och skateramper finns på skolgården. Bra program för att ta hand om barn som har det lite svårt. Ja, Restaurang G ...
sara s tycker
friskola i sankt larsparerken som ligger i ett gammalt fnt sjukhus med stora fönster och högt i tak. Lärarna följer freinetpedagogiken vilket gör att barnen får arbeta väldigt självständigt.Detta fungerar för det mesta bra. P ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det mellanstadiet i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat mellanstadiet i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till mellanstadiet.