På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Stefan C tycker
Beställ inte härifrån som jag gjorde. Fick ingen pizza och 180kr åt helvete
Johan S tycker
Jättegod pizza! :) Trevligt ställe!
Anders J tycker
Alltid lika nöjd! De största och godaste pizzorna jag ätit någonsin. Alltid färskt och fräscht! Personalen är dessutom väldigt trevlig!
Kristina M tycker
Tveklös bästa pizzorna i stan. I alla fann om man gillar sina pizzor tunna och knapriga. Finfin kebab med väldigt stark stark sås. Sjysst uteservering på sommaren, trångt på vintern, med utsikt över bedårande väg 55... Bäst ä ...
Jeantte Å tycker
Riktigt bra! Har aldrig ätit pizza där, men det luktar gott iaf! Falaffeln är sjukt fin !!!
Jakob Q tycker
Väldigt goda pizzor och sallader! Ett måste för de som är förbi jönköping och vill smaka på "riktig" kebabpizza.
maria o tycker
Supergott, särskilt den med kantareller och mögelost, tunna botnar för den som gillar det. tvåa efter cyrano just nu!
Kalle K tycker
Bra utbud med pizzor för alla smaker. Ganska tjock botten, inte så mycket ost, men massor med gott pålägg. Kebabpizza Hawaii är för den hungrige. Flera hekto med kebabkött och en rejäl laddning ananas och allt toppat med bra ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det pizzeria i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat pizzeria i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till pizzeria.