Du sökte efter Pizzeria . Det finns 2 944 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Omer R tycker
Bra mat för vad du betalar för. 70 kronor är inte så mycket när vill man ätar a la carte.
Badal H tycker
Helt okej pizzeria. Pizzorna är inget och hurra för. Inte heller är kebabsåsen god då den är för söt. Äter hellre på Subway än där. Läget är dock bra.
robin w tycker
grymt god mat ! sjukt goda kycklingpizzor ! gott om fyllning på pizzan
Daniel s tycker
Goda pizzor och trevlig personal.
My K tycker
Suveränt goda pizzor !!! Alltid lika glada och tillmötesgående.
Verkligen att rekommendera- Även deras kebabrullar är superläckra !!!
Kristoffer F tycker
Istämmer med föregående talare - långt bättre än den ser ut!
Martin tycker
Jag har aldrig varit med om maken till kass pizzeria! Pizzan smakade ok och hade det bara varit den så hade jag tyckt varken till eller från. Men nu köpte min fru en sallad som var det värsta jag ätit! Fetaosten och oliverna ...
Ola tycker
Jag håller med, goda pizzor till ok priser. kanske litet minus för att salladen kostar extra.
Robert Å tycker
Rätt bra ställe med trevlig personal.
Lite konstiga kebabpizzor men annars godkänt.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det pizzeria i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat pizzeria i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till pizzeria.