Du sökte efter Restauranger . Det finns 33 618 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Ingela B tycker
En mysig restaurang med god mat tycker jag! ett ställe jag återvänder till. Personalen ger det lilla extra.
Karl G tycker
Sveriges bästa restaurang enligt mig. Alltid fantastiskt trevlig personal och maten är grym. Att man sedan kan knata vidare in till Obaren gör ju inte saken sämre.
Alexandra E tycker
Fick inte ta en dricka på uteserveringen med min dotter och våra båda hundar.
"vi serverar mat här"
Jenny M tycker
Mysigt ställe som alltid har fullt program:-)
God mat o trevlig personal:-)
Anders J tycker
Jättetrevligt fik!!!! Ett av de bättre i staden.
kan dock vara lite störande med alla mammor med sina gråtande småbarn som gråter.
Men.....supergott.
Julia S tycker
Fantastisk indisk mat, kan vara den bästa jag ätit. Dock kan man få vänta på bord väldigt länge, därav får de inte högsta betyg av mig. Mysig miljö.
Peder M tycker
Godaste pizzorna i området. Trivsamma lokaler.
Hanna K tycker
Favoritcafét på den tiden jag pluggade i Falun. Lite dyrt för en gymnasiestudent egentligen, men den mysiga miljön gjorde det värt det. Den vegetariska lunchbuffén är gudomlig.
Frida L tycker
Alla äter här, så vill man se folk är det rätt ställe. Maten är helt okej - goda såser och mycket på tallriken. Inte spännande dock.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det restauranger i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat restauranger i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till restauranger.