På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Fanny C tycker
Fantastiskt! Kompetenta och engagerade lärare som behandlar oss studenter som jämlikar. Det känns som att de tar till sig av de åsikter vi kommer med och verkligen anstränger sig för att bli bättre hela tiden. Jag trivs oerhö ...
Tony L tycker
Jag pluggade till Byggnadsingenjör och blev klar våren 2008. jag kan verkligen rekommendera att studera på Uppsala Universitet i studentstaden Uppsala.
Elina E tycker
Jag läser en kurs på distans just nu på HIG och jag tycker att skolan är riktigt bra. Jag har varit uppe och skolan har fina lokaler och bra studieplatser. Tyvärr så märks det lite på kursen att skolan är liten för de har int ...
lukas a tycker
En underbar instutition. Här händer det senaste inom bygg och miljöteknik. Trevliga professorer.
Mia tycker
Här gick jag på högstadie och har lite delade meningar om denna skola. Miljön är oinspierande och skulle verkligen behövas renoveras, snarast! flera lärare jag hade var helt ok.
eva o tycker
rektorer och lärare som bara snackar skit fy fan för gärnäs skolan ( centralskolan)
Kevin tycker
De flesta föreläsare är väldigt bra, dock inte alla. Väldigt vackra byggnader och lokaler(Campus Vallhallavägen). Minus för den dåliga sammanhållningen, och att Stockholm inte är en stad med studiekänsla.
Sir George J tycker
En av Sveriges anrikaste och finaste gymnasieskolor. Ligger centralt i Jönköping i en helt underbart magnifik byggnad som tydligt är inspirerad av det gamla Rom. Hela skolan har en unik historia likt få andra institutioner, f ...
Lisa N tycker
ett mycket proffessionellt företag med tydliga mål och visioner. På ett utmärkt sätt motiverar de sina pedagoger som i sin tur rustas med en fantastisk förmåga att följa barnen i deras utveckling.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Sverige är det som är bäst när det gäller skoladministration? Här tycker våra medlemmar till om företag i Sverige de kommit i kontakt med när de letat efter skoladministration. Känner du till skoladministration i Sverige kan du också tycka till.