feedback
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in

T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

T.ex. Kungsholmen, Stockholm

Smörjmedel

Du sökte efter Smörjmedel . Det finns 1 302 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.

Smörjteknik Norden AB

077-1234567
Utjordsvägen 14, GÄVLE
Tommy L
Tommy L tycker
"Visst är jag lite partisk efter 15 år i företaget, men framför allt stolt. Tänk dig själv, att få arbeta med en av landets vitalaste 100-åringar. Smör ... "

Malmqvist & Edling SmörjMedel HB

011-133444
Fredriksdalsgatan 25, NORRKÖPING
Stoffe N
Stoffe N tycker
"Extremt bra priser och det man behöver finns alltid hemma. Rekomenderas varmt. "

Svenska Shell

08 55548000
Allén 5, SUNDBYBERG
Louise G
Louise G tycker
"Bra arbetsmiljö, bra arbetsgivare. "

Swecox International AB

021 104450
Saltängsg. 72, NORRKÖPING
Ulf A
Ulf A tycker
"Jag vill verkligen rekomendera Swecox i Norrköping. Dom har bra produkter,kunnig och trevlig personal och ett trevligt bemötande. M.V.H. " PelArne ... "

Skaraborgs Gasol & Oljor AB

0500-411655
Norregårdsvägen 18, SKÖVDE
roger a
roger a tycker
"Det är det bar företag bar service bra priser mycket trevlig personal "

Igab Netgas AB

08-100656
Odengatan 7, STOCKHOLM
Christian W
"Bolaget har nu inriktat sig på asien och tänker expnadera i Kina och indien. Detta är ju intressant då det är världens största marknad för bilar och d ... "

Fårö Invest AB

0707-668660
Fårö Broa 2017, FÅRÖ
Kjell B
Kjell B tycker
"Tanka på Körkmacken och ge Ditt stöd till en levande landsbyggd. Tack för att Ni satsade på Fårö och driver macken vidare. Ett stöd för samhällsutv ... "

Brittans Mack AB

0435-440012
Storgatan 20, LJUNGBYHED
Aleksandra
"Mycket bra service! Mycket trevlig personal! Kan varmt rekommendera en Teddy i deras restaurangmeny och prova gärna Heta Greta. "

Nerikes Bränsle AB

019-257000
Elementvägen 5, ÖREBRO
Marie-Louise K
"Mycket bra service. Trevligt bemötande. Bra priser på pellets. Korrekt leverans. Marie-Louise Karlsson Hovstabyvägen 4 Lillån Örebro "

Preem Raffinaderi AB

010 4504000
Raffinaderiv. 1, GÖTEBORG
we w
we w tycker
" "

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret
Taggar förekommande i sökresultatet
Söker du efter "smörjmedel" i Sverige? Vilka företag är rekommenderade när man söker efter "smörjmedel" i Sverige och vilka bör Du undvika? Läs rekommendationer om de företag som ger träff på "smörjmedel" i Sverige innan du bestämmer dig.