Du sökte efter Vvs-firma . Det finns 7 804 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Rille tycker
Väldigt proffsiga! Utförde ett väldigt bra arbete, snyggt och snabbt men utan slarv. Fakturer och pris var det inga oklarheter med.
susanne p tycker
Bo Lilja utförde en del rörarbeten åt mig. Det utfördes mycket proffessionellt och smidigt. Även när jag vid ett senare tillfälle fick problem med en annan återförsäljare ang. ett annat arbete så fixade Bo Lilja det utan att ...
anders r tycker
boka din nya MB vito 2199+moms / månad
+Grillparty på Hedin Bil orrekulla 28/4 mellan 15-19
Visar vi Nya Nissan NV 200 1599:- + moms / månad = nästan lika stor som Vito
Stellan S tycker
Mycket Bra och personligt bemötande1
Min pelletspanna la av och när jag fick kontakt med Krister så fixa han så att jag omgående fick instalerat bergvärme. Ett 110% arbete, och inga problem med inkörning. Sedan hör han av si ...
Sven tycker
Anlitade Byggbolagen när vi byggde om vårt badrum. Är jättenöjda med resultatet. Kan med utan tvekan rekommendera dem.
annika j tycker
Har haft Sjöberghs att renovera badrum,hall och kök med bra resultat.
Lars E tycker
JC VVS, utförde ett snyggt arbete hemma hos mig. Hög servicekänsla. Rekommenderas starkt
Axel F tycker
Ruskig erfarenhet. Kan nog iofs sitt område, men är slarvig och är en katastrof att ha att göra med. Tar inte ansvar för sitt eget arbete. Försökte skörta upp mig, men projektledaren för bygget stoppade det. Ingen höjdare att ...
Fredrik M tycker
Strålande bemötande av trevkig och kunnig rörmokare. Vi är helnöjda och dessutom till ett mycket rimligt pris. Kan inte bli bättre. Rekommenderas å det varmaste.
Markus L tycker
Begärde in tre offerter till badrummet. Två skulle ha under 7000:- Tegs Rör skulle ha 15000:-. Säger bara det kolla runt för den offerten var ordentligt saltad.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Sverige är det som är bäst när det gäller vvs-firma? Här tycker våra medlemmar till om företag i Sverige de kommit i kontakt med när de letat efter vvs-firma. Känner du till vvs-firma i Sverige kan du också tycka till.