feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Sandby måleri & fasad

3.7
Betyg
Recos
Ring företaget
Sandby måleri & fasad

Kardborrevägen 23 247 32 Södra sandby

Vi är ett litet företag med erfarenhet inom måleri o bygg branschen, vi åtar oss stora som små jobb till ett lågt pris. Vi utför fasadmålning, fönsterrenovering, tapetsering, inomhusmålning, dekorationsmålning etc. Vi innehar F-skatt sedel

www.sandbymaleri.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Sandby måleri & fasad

Läs vad Recos användare tycker om Sandby måleri & fasad

• Status: 1
    stefan l skrev om Sandby måleri & fasad:
    Rekommenderas. Mycket fint resultat på arbetet. Var mycket trevliga o hjälpsamma.
    2013-02-05
  • Status: 1
    Pia S skrev om Sandby måleri & fasad:
    Har nyligen anlitat dom för andra gången. Är mycket nöjd med arbetet vid båda tillfällena. Rekomenderas varmt till andra. Trevligt tillmötesgående.
    2012-07-29
  • Status: 2
    fr o skrev om Sandby måleri & fasad:
    Verkligen dåligt slutresultat. Uppfyller inte uttalat i offert och slarviga. Dåliga bortförklaringar. Rekomenderas inte till någon. Bör ej klassas som målare. Verkligen INTE prisvärt med så dåligt slutresultat!
    2012-06-27

Företag nära Sandby måleri & fasad

Autema Elektronik AB

Revingevägen 7, SÖDRA SANDBY

Läs mer om Autema Elektronik AB

3 recos

Harry J

Harry J tycker:

"Har gjort affaärer då och då under flera år med Autema Elektronik.De har ett bra uppträdande, man kan prata med dom i telefon och få rådgivning m.m. F ... "

Hanssons Cykel & Motor Eftr

Revingevägen 1, SÖDRA SANDBY

Läs mer om Hanssons Cykel & Motor Eftr

1 reco

Martin J

Martin J tycker:

"Här får man bra service till ett bra pris, lämnade in min cykel på vårgenomgång och är mycket nöjd med resultatet. "

Mansfield, Charlotte

Revingevägen 2, SÖDRA SANDBY

Läs mer om Mansfield, Charlotte

1 reco

P

P tycker:

"Världens bästa! en super duktig och super trevlig frisörska! jag kommer aldrig gå till någon annan! "

Färs & Frosta Sparbank AB

Soldatgränd 3, SÖDRA SANDBY