48 recos
Din personliga resebyrå! Hos oss blir alla väl mottagna och får en service som är utöver det vanliga. Vi lever idag på vårt goda rykte och våra kunder återkommer, bli en av dem och kontakta oss idag! Vid akuta ärenden efter kontorstid 0735-393993
08-55112295Box 23123
104 35 Stockholm
Hört gått ryckte om Siam travel från en vän. Första gången där, trevlig personal (Andre.) Berättar och förklarar på ett bra sätt. Snabb svar via mail och svara snabb via telefon. Mycket hjälpsam.
Status: 1
Mycket bra service och bemötande. De håller bra reda på aktuella kampanjer och erbjudanden.
Status: 1
Mycket bra,känns som om de hjälper en, istället för att försöka sälja på en något.Mycket seviceminded.Återkommer definitivt!
Status: 1
jag fick mycket bra hjälp av Siam Travel, snabba svar och proffs. Jag kommer att avända dem igen.
Status: 1
Otroligt bra service. Jag kommer att rekomendera alla som ska ut och resa att boka med Siam T. Så om det bara är flyg eller bara hotell. Siam har hjälpt oss på allra bästa sätt och i en väldigt knivig situation så fixade de våran resa, de var helt makalöst hur de la all sin energi och service på oss, vi kände oss verkligen omhändertagna. Jag kommer definitivt att lämna över till Siam-T när vi ska göra vår nästa resa, då vet jag att den blir bra! STORT TACK TILL ANDRÈ PÅ SIAM-T
Status: 1
Ett vänligt och serviceminded bemötande. Mycket trevligt
Status: 1
André är grym! Bättre service får man leta efter!!
Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Makalöst bra service! Fantastiskt bra bemötande och väldigt hjälpsam personal. Allt har fungerat perfekt! Vi kommer absolut att anlita Siam Travel igen! Jessica Ek
Status: 1
Hej Jessica, Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
mycket bra! enkelt och lätt! André fixade snabbt och lätt de billigaste biljetterna till oss. Trots att vi var ett delat resesälskap som skulle ut tilsammans men hem olika tider.
Bokningen gick smidigt.
Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Mycket bra! André gav mig en service utöver det vanliga!!
Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Andre är en kanonperson att ha att göra med fixar och trixar så att man får ihop resan även om själv alltid strular fram och tillbaka :-) Har rekomenderat Andre till många utav mina vänner.
Status: 1
Hej Pierre, Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Tack André för snabb hjälp vid bokning av vår resa.Du jobbar verkligen med hjärtat att förverkliga dina kunders önskemål. God Jul & Gott Nytt år
Status: 1
Hej Pernilla, Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Bra service, ringde tillbaka snabbt och fann flyg enligt våra önskemål.
Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Mycket snabb och bra service, trevlig personal.
Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Personligt och trevligt bemötande i samband med köp av flygbiljetter för vår familj.
Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Mycket trevligt bemötande. Hjälpsamma att hitta alternativa restider. Gav mycket värdefulla tips, som inget internet resbyrå kan ge!
Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
Fick genom bekanta kontakt med Siam Travel och André-vilken fantastisk och ödmjuk person!Kunnig i sin yrkesroll och en underbar människa.Han har ordnat och ställt för att vi skulle bli nöjda med allt.Inte bara flygstolen utan även hotell och transfer.Och allt fungerade och var till stor belåtenhet!Kommer aldrig att anlita någon annan resebyrå hädanefter.Rekommenderas varmt!Resan till Thailand blev väldigt lyckad-tusen tack åter igen André !
Status: 1
Hej Karin tack för er fina rekommendation. Det var roligt att få hjälpa er med er första Thailandsresa. Varmt välkomna åter och en fortsatt trevlig 2:a advent.
Bra bemötande, trevlig, har alltid tid att prata.
Status: 1
Hej Eivind tack för er fina rekommendation. Varmt välkomen åter och en fortsatt trevlig 2:a advent.
Väldigt bra service. Bra på att fixa paketlösning med komplexa resor med spädbarn mm.
Status: 1
Hejsan Lars. Roligt att ni är nöjda med Siam Travels service. Det är på detta sätt vi får bekräftelse på att vi har lyckats. Varmt välkomna åter.
Mycket hjälpsamt och trevligt bemötande. Fick hjälp smidigt och enkelt med att ordna biljetter som andra bolag inte klarade. Kommer def att anlita Siam Travel igen. Guldstjärna till André Gustafsson
Status: 1
Hejsan Tommy. Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till er och varmt välkomna åter.
trevligt o bra bemötande rek varmt
Status: 1
Hej Peter tack för er rekommendation. Varmt välkomen åter och en fortsatt trevlig 2:a advent.
Snabb och ambitiös service. Omtänksamma. Professionellt bemötande. Har bra koll på marknaden, och bra priser. Ett one stop shop!
Status: 1
Hej Stefan tack för er fina rekommendation. Alltid trevligt med återkommande kunder. Varmt välkomen åter och en fortsatt trevlig 2:a advent.
Hej ! Vi vill på detta sätt tacka Siam travel för att dom arrangerade vår resa till Thailand med flyg och hotell. Det var det bästa och lättsamaste sätt jag någonsin har bokat en resa på, där allt fungerde som vi hade hoppas, vi är jättenöjda med Siam travel som arrangör och Andre Gustavsson. Tack så mycket vi hörs nästa gång vi åker någonstans. Vi kan rekomendera Siam Travel som arrangör med det varmaste! Lars-Erik och Siw
Status: 1
Hejsan Lars-Erik. Det är så glädjande att läsa det ni skriver om Siam Travel. Detta är ett bevis att vi lyckats ge bra och personlig service till kunder som också visar oss sin uppskattning. Detta gör att vi fortsätter vår höga servicenivå där våra kunder återkommer år efter år. Fortsatt trevlig advent och varmt välkomna åter.
Jag rekommenderar varmt att beställa resor genom denna resebyrå.
Status: 2
Har köpt resa av världens bästa säljare tror jag. Andrè Gustavsson. Han Har ett hjärta av guld. Nu vet jag vart jag ska vända mig när vi ska köpa resor i fortsättningen.
Status: 2
Hejsan Ann. Tusen tack för er fina rekommendation. Trevlig resa till Thailand och varmt välkomna åter.
Servicen är riktigt bra och håller bra priser. Kan rekommendera denna resbyrå.
Status: 1
Hej Urban. Tack för er rekommendation. Varmt välkommen åter.
Jag rekommenderar alla som ska åka till Thailand o vill ha en engagerad resebyrå att ta kontakt med André o co.
Status: 2
Hej Sofia, då var resan klar och vi fick till alltsammans bra. Roligt att fått vara med längs vägen till er bokade Thailandsresa. Vi är tacksamma för er uppskattning. Trevlig resa till er alla och varmt välkomna åter.
Kan varmt rekommenera Siam Travel, Bra service och bra priser.
Status: 1
Hejsan Jonas. Bästa kund, tack för er fina rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Professionellt bemötande vid bokning.
Status: 1
Hejsan Robert. Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Status: 1
Hej Jonas. Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Bra, serviceminded och lyhörd service!
Status: 1
Hej Anna. Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Siam travel är mycket vänliga och hjälpsamma. Nästa gång jag åker till thailand blir de definitivt med siam travel. Högsta betyg från mig och min vänner. Keep up the good work!
Status: 1
Hej Björn. Tack för er fina rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Bra och snabb service
Status: 1
Varmt tack för er rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Siam Travel & André Gustafsson får högsta betyg!!! André har bästa tålamodet, sååå hjälpsam och är alltid flexibel. Han är alltid väldans trevlig, rar och fantastiskt serviceinriktad. Jag har bokat genom honom flera gånger och varje gång har han visat ett otroligt engagemang och fixat de absolut bästa biljetterna, både vad gäller pris och comfort. Jag har nästan alltid speciella önskemål och varje gång lyckas han sy ihop ngt som passar mig och de jag rest med perfekt. Jag är sååå nöjd och har fullt förtroende för Siam Travel och det tycker jag alla ska ha! Stort tack till dig André för alla grymma resor du fixat!;-)
Status: 1
Hej Briana. Det värmer givetvis lite extra när man får så fin uppskattning från en kund. Speciellt trevligt när kunden återkommer och rekommenderar oss för sina vänner.
Utmärkt service från André. Jag upplevde inte samma service på de andra resebyråerna som jag ringde, André plockade fram de bästa priserna utan att jag ens behövde fråga. Jag är jättenöjd so far. // Nu har vi kommit hem från underbara Thailand. Vi kommer aldrig att byta resebyrå, Siam travel rockar! Tack André för att du löste detta på bästa sätt för mig och min familj!
Status: 1
Hej Jeppe, varmt tack för er fina rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Mycket bra service! Andre var väldigt kompetent och trevlig.
Status: 1
Varmt tack för er fina rekommendation. Alltid lika trevligt att få sådan fin feedback på vår service.
Mycket bra samt väldigt snabb tillbaka replektion. Jag tycker den personliga servicen var perfekt.
Status: 1
Hej Joacim, stort tack för er fina rekommendation. På återhörande igen :)
absolut bäst på alla sätt .. Ringer till och med upp efter resan o frågar om allt varit bra
Status: 1
Hej Janne, vi ser det som en självklarhet att behandla våra kunder på bästa tänkbara sätt. Varmt välkommen tillbaka igen.
Andre Andre en riktig guld kille som bryr sig om sina kunder o verkligen tar hand om dom(mig).Har aldrig varit med om ett så enkelt o smidigt sätt o boka via ANDRE,han gör allt för att hjälpa sina kunder o de e RESPEKT...Har redan åkt via Siam travel o ska åka i july igen o står på vänte lista till januari med familjen det säger en hel del om Andre vilken hjälpsam o ödmjuk person som jag varmt kan rekommendera till alla som jag känner...MVH Johan
Status: 1
Har man någon gång kommit i kontakt med André på Siam Travel vill man inte använda en annan Resebyrå! Rekommenderas starkt..
Status: 82
Hej Johan, varmt tack för er fina rekommendation.
Jag kan inte mindre att hålla mede alla andra som är hemskt nöjda med servicen från siam travels, jag och min flickvän har fått en service från Andre som ej går att beskriva med ord, har fått hjälp med allt vi velat ha med vår semester. Vi satt innan och letade efter resor i fler dagar med andra bolag sedan så trillade vi in på andres hemsida då vi fick reda på det via bekanta som också dom fått en grym service. Tack så jätte mkt för all hjälp. Hoppas allt det kommer fler kunder som kommer att finna den fina service ni ger på Siam Travel. Jag vet iallafall att jag skall rekomendera er till alla mina vänner och att nästa gång jag skall utomlands då bokar jag det via Siam Travel.
6 poäng av 5 möjliga. :)
Mvh Mazan och Jiwan.
Status: 1
Hej Mazan, tusen tack för er fina rekommendation. Hoppas er hemresa gick smidigt trots det missade flyget tillbaka till Sverige. Det betyder så mycket för oss med nöjda kunder. Varmt välkomna åter.
Av en händelse råkade jag trilla in på Siam Travels hemsida för några veckor sedan och det är jag så glad för. Inte nog med att jag lyckades få fatt i väldigt prisvärda flygbiljetter, jag fick ett ytterst professionellt och fantastiskt trevligt bemötande också! Denna resebyrå med André Gustafsson i spetsen får med glädje och varmt hjärta högsta betyg i allt! Jag kommer aldrig att anlita någon annan resebyrå hädanefter!! Tusen tusen tack! // Lena
Status: 2
Hej Lena, stort tack för er fina rekommendation. Varmt välkomna åter.
Siam Travel & André Gustafsson får högsta poäng när det gäller att vara trevlig och seviceinriktad. han verkligen engererade sig och såg till att min frus resa blev så bra den bara kan, med hänsyn tagen till resmål, och det speciella önskemålet från vår sida så ger vi André & Siam Travel högsta möjliga poäng och förtroende. Kommer med all sannolikhet inte välja någon annan arrangör i fortsättningen.
Status: 2
Hej och stort tack för de fina orden. Varmt välkomna åter.
Vilken kanon resebyrå. André ställde upp helhjärtat med allt inför vår Thailands resa. har rest utomlands varje år men aldrig blivit så väl omhändertagen någonsin. Kan varmt rekommendera SIAM TRAVEL klart bästa service jag fått.
Status: 1
Hej Mats, stort tack för er fina rekommendation det värmer. Varmt välkomna åter.
Blev tipsad av en vän att boka resa via Siam Travel. Ringde 10 i 7 en tisdagkväll, jag krånglade med många olika önskemål och förslag på datum som kunde passa. Säljaren André var mycket hjälsam och tålmodig med att kolla upp olika alternativ till bästa pris! Kan varmt rekommendera andra att boka via Siam då man får förstklassig service och en resa med ett tryggt flygbolag. Tack!! /Jenny
Status: 1
Hej Jenny! Stort tack för er fina rekommendation. Trevlig resa och välkomna åter.
Jag kom i kontakt med Siam Travel genom en god vän som hade bokat sin resa genom dem. De är snabba, pålitliga och mycket kunniga på Thailand och andra delar av världen. Med den superservice jag fick av dem gjorde att min 50-års resa till Thailand blev ett oförglömligt minne. Jag kommer givetvis boka hos er för framtida resor och även rekommendera alla andra att testa deras goda service och kunskap.
Obs, ni som vill boka billigt på internet gör det då på någon av alla internetresebyråer som finns. Jag vill påminna er som läser detta att Siam Travel är en fullserviceresebyrå som arbetar och sliter hårt för att göra ett bra arbete och det betalar jag givetvis lite extra för, man får det man betalar för som det kallas.
Vilken resebyrå i Sverige kan man ringa och prata med på en söndag klockan 18-19 på kvällen? Hos Siam Travel känner man sig alltid välkommen att ringa alla möjliga och omöbliga frågor man kan tänkas ha inför sin resa. Och jag kände mig nästan som en godvän till personalen redan från första kontakten. Siam Travel får kunden att känna sig som VIP-kund. Mvh Johan Nylin - Stockholm
Status: 1
Hej Johan. Vi uppskattar verkligen det fina ni skrivit om oss. Roligt att er resa blev så lyckad med många trevliga samtal med er som kund innan vi fick ihop resan. Tack för att ni även rekommenderat oss för alla era vänner och bekanta. Varmt välkomna åter.
Hitta till Siam Travel