Vi har varit verksamma i Vasastan sedan 1992 och har flyttat till nya lokaler invid Odenplan.
Vår ambition är att vara den ledande kvalitetsmäklaren. Vi arbetar hårt för att Du ska känna full trygghet genom hela Din bostadsaffär och att vi genom vår lokalkännedom, kompetens och erfarenhet ska ge Dig en mäklartjänst med god kvalité.
Fråga oss gärna om vår säljargaranti och unika arbetsmetod. Vi har samarbetspartners, som noga är utvalda, inom bank/finans, försäkring, städ, flytt m.m.
Vill Du veta mer om hur vi arbetar kommer vi gärna hem till Dig för en diskussion kring Ditt boende även om Du inte ska sälja just nu.
Norrtullsgatan 3 113 29 Stockholm
Skriv Rekommendation
Läs vad Recos användare tycker om Tiziana Dahlin
Marcus K skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Vi upplevde att Tiziana verkligen satte oss som kunder i första rum, alltid tillgänglig och ett väldigt professionellt handhavande av hela försäljningen. Kunnig och bra kännedom om Vasastan. Om du som läser detta går i säljartankar, kontakta Titziana.2013-02-12 -
Hanna L skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Vi är oerhört nöjda med Tizianas arbete vid försäljningen av vår lägenhet. Hon är oerhört proffsig, engagerad och noggrann. Vi kommer utan tvekan att återvända till henne både vad gäller stöd vid köp och försäljning i framtiden!2012-11-26 -
Haoge L skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Mycket professionell och ansvarstagande mäklare. Hon hjälpte mig att sälja min lägenhet samt att hon hjälpte mig att hitta nytt objekt att köpa. Skulle rekomendera henne starkt!2012-10-26 -
Staffan A skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
En seriös och pålitlig mäklare som i vårt fall arbetade väl för vår sak och med realistisk information2012-10-25 -
Sara skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Duktig, påläst och med att trevligt sätt att ta människor. Jag har fullt förtroende för Tiziana och kan varmt rekommendera henne som mäklare.2012-10-24 -
Charlotte B skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Profesionell, hjälpsam, effektiv2012-10-24 -
Anna skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Tiziana sköter sina uppgifter på ett professionellt och förtroendeingivande sätt, alldeles oavsett om man är säljare eller köpare. Hon är kunnig och oerhört trevlig. Man känner sig trygg med Tiziana, som på ett ypperligt sätt följer upp och finns tillgänglig samt tänker på hela affären; alltifrån de små detaljerna till de stora bitarna.2012-10-24 -
Andrea J skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Ambitiös, hjälpsam, generös, alltid tillgänglig; verkar aldrig ta helg eller semester. Professionell. Påläst. Läser situationer väl och hanterar människor fantastiskt på alla sätt. Glad, varm. Otroligt proffsig inom sitt yrke. Snabb på att återkoppla, driven i hela processen.
2012-10-24 -
Alex H skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Genomgående mycket proffsigt bemötande. Alla steg under köpprocessen flöt på mycket bra. Vi är mycket nöjda och kommer använda samma mäklare igen!2012-10-23Tiziana Dahlin svarar Alex H:
Hej Alex, kul att höra! Hoppas att ni kommer trivas bra i den nya lägenheten och hojta till om ni behöver en värdering framöver. Hälsa Johanna! Hälsningar Tiziana
- Mvh Representant för SkandiaMäklarna 2012-10-23 -
Jenny M skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Mycket proffsig i alla kontakter. Snabb med återkoppling och säkerställde väldigt fina bilder på min lägenhet inför försäljningen.2012-10-23Tiziana Dahlin svarar Jenny M:
Hej Jenny! Tack själv för ett mycket trevligt samarbete. Hoppas ni trivs bra i den nya lägenheten och att mina kollegor på Kungsholmskontoret tog väl hand om er.
- Mvh Representant för SkandiaMäklarna 2012-10-23 -
Emilia K skrev om Tiziana Dahlin en del av SkandiaMäklarna Vasastan :
Mycket proffsig i all kontakt och förmedling. Plockar snabbt upp kundens behov och tar bort all oro som kan tänkas uppstå vid en boendeaffär.2012-10-23Tiziana Dahlin svarar Emilia K:
Hej Emilia! Det glädjer mig att höra. Det var mycket trevligt att få komma och titta på lägenheten igen efter renoveringen! Den blev verkligen jätte fin!
- Mvh Representant för SkandiaMäklarna 2012-10-23