feedback company
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in
T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

Recos
Ring företaget
Skinnskattebergsbostäder AB

Klockarbergsv. 9 739 30 SKINNSKATTEBERG

Skinnskattebergsbostäder AB finns på Klockarbergsv. 9 i SKINNSKATTEBERG och är sökbara på bl.a. Bostadsbolag och Lokaler

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Skinnskattebergsbostäder AB

Läs vad Recos användare tycker om Skinnskattebergsbostäder AB

• Status: 2
    Emanuel R skrev om Skinnskattebergsbostäder AB:
    Otroligt nog är detta ett fastighetsbolag med en notoriskt oärlig fastighetsskötare och med ägare som gömmer sig i Stockholm, ej nåbara. Hyr ut skräpbostäder med störande grannar i Skinnskatteberg och påstår innan att det är lugnt och fint. Jag hjälpte en släkting med att sätta in tätningslister i fönster där det blåste rakt igenom. När han flyttat därifrån började de ljuga om städningen. Det var de själva som inte städat när han flyttade in, det såg även jag. En sån ful fisk som fastighetsskötare passar inte.
    2012-03-02
  • Status: 43
    Hans I skrev om Skinnskattebergsbostäder AB:
    Pga tillfälligt behov av extra bostad hyrde jag en etta på Klockarbergsvägen på en månad. Den här hyresvärden hyr mer än gärna ut men upplyser inte om problem och lägenheten kan vara ostädad, jag tog denna osett pga lång resväg, köksgolvet var helt igengrott av smuts. Dokumenterade detta med film som läggs upp på Youtube. Jag sa i förväg att det ska vara ett lugnt ställe. Enligt den som just då ersatte fastighetsskötaren var det "rensat" och lägenheten var längst upp där det var lugnast. Det visade sig vara icke längst upp, husen i området är maximalt lyhörda och de flesta i porten spelar disco varje dag. För de som inte har det intresset blir boendet människo-ovärdigt. Då och då störningar långt in på nätterna. Jag lämnade detta ghetto i förtid och vad jag noterat hittills så tar ägarna ingen större notis om problemen och kan inte tänka sig att ersätta såna som luras. Man kan hoppas att det hela går omkull, mycket är outhyrt. Dylika filurer som inte är ärliga och inte ens städar en lägenhet ordentligt ska inte förvalta fastigheter. En rejäl varning till långväga studenter på Skogshögskolan som söker studiero. Välj en annan uthyrare, vem som helst utom denna.

Tillägg mars -12 rötägget som fungerar som fastighetsskötare har nu börjat ljuga om att jag lämnade lägenheten väldigt ostädad, det var hon själv som inte städade före inflytt vilket jag har bevisat, dessutom kom ett mail från en konstig ansvarig doldis i Stockholm att jag inte behövde städa så noga pga det som varit. Fastighets-skötaren är bevisligen en ren lögnare och har noll koll.
    2012-01-26

Företag nära Skinnskattebergsbostäder AB

Hej, kul att du surfar in på reco.se

Vi vill bara tipsa om vår coola och sköna app: Ladda ner den här Stäng X