Stockholm Medical Skincare Center
Välkommen till en klinik med en hemtrevlig miljö och kompetent personal! Stockholm Medical Skincare Center är en medicinsk kirurgklinik för estetiska behandlingar. Första steget är att boka en tid för en kostnadsfri konsultation för attsedan få ett behandlingsprogram anpassat för dig och dina förutsättningar. På Stockholm Medical Skincare Center arbetar läkare, barnkirurg, läkare med laser som specialitet, onkolog, plastikkirurger, sjuksköterskor,hudterapeuter och beteendevetare.
Vad tycker du om Stockholm Medical Skincare Center
Läs vad Recos användare tycker om Stockholm Medical Skincare Center
Maria K skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Oerhört nöjd med de behandlingar jag har gjort där. Proffsigt bemötande där de ärligt berättat om vad jag kan förvänta mig för resultat utifrån mina förutsättningar och de problem jag har haft. Jag kan verkligen rekommendera dem.2012-10-01 -
BS skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Jag bara älskar att gå dit, mkt trevlig personal. Alla på kliniken är väldigt måna om ens bästa. Dom rekommenderar endast det som dom verkligen tycker funkar och inte är såna som gör reklam för deras vinst, tvärtom, dom e väldigt måna om att deras kunder blir nöjda. Mkt proffsig personal som är mkt välutbildade i de dom håller på med. Så det känns jätte skönt o veta att dom kan sitt. Har gjort många olika behandlingar hos dom och kan varmt rekommendera att deras hårbehandlings maskin är en av dom bästa i särklass, hade väldigt mkt hår över hela kroppen, var att jämföra med en mkt kraftig mansskägg men den helt fantastiska IPL maskinen Palomar har minskat min behåring till nästan inget kvar redan efter bara 4 behandling och har även gjort olika fillers hos dom och är otroligt nöjd med resultatet. Är en stamkund hos dom och kliniken rekommenderas STARKT !2012-09-26 -
Anette S skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Trevligt bemötande med hög servicenivå och stor förståelse för att man kan vara lite nervös inför vissa ingrepp.2012-09-05 -
Elin B skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Att beskriva mottagningen, som ja, liknar de franska lyxklinikerna gällande inredning, gör besöken mindre dramatiska. Underbar service. Extremt kunniga behandlare, som verkligen kan sina kunskapsområde. Vilket speglar resultaten av de behandlingar jag genomfört. Tror det snart blir ett nytt besök :-). Så råder någon tvekan om expertis, kan den lämnas i en mangel. Stora rekommendationer ges, ja risken finns att du blir stamkund, men den smällen, får helt enkelt accepteras!2012-08-24 -
Felicia L skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Jag kan varmt rekommendera SSCC som klinik, jag blev själv rekommenderad företaget innan jag gick dit! Personalen är proffsig, välutbildad och tillmötesgående. Jag har fått hjälp med lite olika behandlingar b la för min hud. När jag sen skulle göra en bröstförstoring var jag på olika ställen för konsultation men bestämde mig för SSCC där jag blev omhändertagen från första steg till färdigt resultat. Jag är mycket nöjd och kommer fortsättningsvis vända mig till kliniken!2012-03-18 -
Charlotte M skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Jag kan mycket varmt rek denna klinik! Jag fick ett varmt bemötande och personen som konsulterade mig tog sig verkligen tid och svarade på alla mina frågor. Kändes inte som att de försökte pracka på mig något!2012-01-20 -
Magnus H skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Bra konsultation och toppen att de avböjer om de inte tror att ingreppet hjälper. Känns genuina i sitt bemötande och lite som deras vardagsrum.
Kan varmt rekomendera Stockholm Medical Skincare Center.2012-01-20 -
Robin P skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Kan hålla med Anna B, gick dit för ett par månader sen och fick ett nonchalant och ointresserat bemötande (h*n jag hade konsultation med knaprade dessutom på sin lunch vid tillfället). Jag fick svaret att just mig kunde de inte hjälpa, fick heller inget tips om behandlingar mot mitt besvär fastän hemsidan berättar att kliniken brukar behandla sådana åkommor som mina (ärr). Finns bättre ställen!2012-01-20 -
Emma A skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
kan varmt rekommendera stm. med. skin care. Har varit kund hos dom i öv. 2års tid och gjort mina botox behandlingar där, alltid med mycket fint resultat och trevlig och god service!
Emma2011-11-23 -
Sofia T skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Rekommenderar denna klinik varmt! Har gjort en bröstförstoring med mycket bra resultat, samt mindre behandlingar såsom kemisk peeling. Personalen är kompetent, trevlig och lyhörd för dina önskemål - du känner dig alltid trygg och väl omhändertagen. Jag är mer än nöjd. Självfallet är det hit jag går om det är mer jag vill få fixat.2011-10-12 -
Maria J skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
När jag bestämde mig för att göra en konsultation för bröstförstoring var jag nervös... Valet av klinik kändes oerhört viktigt och framför allt personkontakten mellan kirurg och mig som klient. Och redan när jag klev in genom dörren på sscc så kändes allt så klockrent! Personalen är enormt professionell och kan verkligen sina saker... Och när operationsdagen äntligen var här så stöttade dom mig och hjälpte mig genom nervositeten. Nu har det gått nästan en månad och resultatet är helt klart över förväntan!
Jag rekomenderar sscc därför att dom är så extremt kunniga på sitt område och verkligen tar hand om sina klienter. Dom fick mig att känna mig så trygg och bekväm, precis som det ska vara.2011-10-09 -
Lisa skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Jag gjode en bröstopertion för snart 3 veckor sedan med ett resultat som är helt fantastiskt! Från och med mitt första besök kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Peronalen är otroligt kunnig och det är hit jag kommer att vända mig när/om jag ska göra fler förbättringar av kroppen. Jag kan verkligen rekommendera Stockholm medical skincare center.2011-10-03 -
Daniel F skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
I fräscha lokaler alldeles intill Stureplan ligger Stockholm Medical Skincare Center. Personalen är mycket kompetent, trevlig och tillmötesgående. Att boka tid för konsultation/behandling rekommenderas varmt då önskemål skräddarsys för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag har tagit fillers o botox flertalet gånger o har alltid varit nöjd med mina behandlingar. /Daniel Frank2011-09-25 -
Mia skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Stockholm Medical Skincare Center har alltid bemött mig professionellt och med omtanke. Jag har alltid fått bra råd vare sig det har gällt krämer, fillers, peeling, botox eller Therma Cool för bättre elasticitet i huden. Jag har gått hos Stockholm Medical Skincare Center i snart 4 år och är mycket nöjd med mitt resultat. Ett fräscht naturligt ansikte där många gissar att jag är betydligt yngre än vad passet visar :-).2011-09-18Fröken R :"Pinsamt!Uppenbar reklam för kliniken!!!...ox eller Therma Cool för bättre elasticitet i huden...PINSAAAAMT! "09-09 09:47 -
Sophia C skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Genom kunskap och erfarenhet känner du dig trygg när du ska få din behandling på Medical Skincare. Du blir proffessionellt bemött och det gör att du glatt går tillbaka igen. Jag har gått dit sedan mitten av 2009, då hade jag problem med ytliga blodkärl så jag genomgick ett antal behandlingar med IPL. Sedan ett år tillbaka fick jag diagnosen Rosacea, då vände jag mig självklart dit och gjorde en kemisk peeling. Nu har jag ännu ett projekt på gång, permanent hårborttagning. Det är inget tvivel om att det var hit jag vände mig igen, då det är en kompent personal. Rekommenderas varmt!2011-09-17Fröken R :"KLINIKEN SJÄLV SOM SKRIVER!! End 1 negativt som säger totala motsatsen,läs & förstå att flera dåliga omdömmen raderats! "09-09 09:57 -
Linda A skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Jag genomgick en bröstoperation i somras med ett fantastiskt resultat. Jag är mycket nöjd med kompetensen hos personalen, såväl som information och omhändertagande.
Jag rekommenderar verkligen Stockholm Medical Skincare Center.2011-09-15Sara S gillar detta. -
Ann W skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Efter att jag nu gått igenom ett flertal behandlingar hos SSCC kan jag bara säga att jag är så himla imponerad av deras kunskap, proffsighet, helhetstänk och vänlighet! Tack för all hjälp, vi ses snart igen!2011-09-14 -
2011-09-09
Stockholm Medical Skincare Center svarar Anna S:
Tack Anna! Det värmer att få beröm!! Hälsningar från Carina, Maria, Albin, Heiki och Olof!
- Mvh Representant för Stockholm Medic 2011-09-09 -
Caroline B skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Mycket bra klinik för hudvård! Jag har i många försökt få bra behandlingar för min Rosacea men inte hittat jag tycker fungerar till nu. Nu är jag mycket nöjd med både behandling och det trevliga bemötandet på SSCC.2011-09-09Stockholm Medical Skincare Center svarar Caroline B:
Hej Caroline! Kul att du ville skriva om oss! Vi tackar och bockar, bästa hälsningar från Carina, Albin, Maria, Heiki och Olof.
- Mvh Representant för Stockholm Medic 2011-09-09Sara S gillar detta. -
Sara S skrev om Stockholm Medical Skincare Center:
Föertaget har funnits under många år och har en gedigen kunskap. Mysiga lokaler centralt på östermalm. Fantastisk och professionel personal. De hjälper dig med alla möjliga bra saker, allt från laserbehandlingar, botox, hudbesvär och massa annat.
Jag e super nöjd!2011-05-05Stockholm Medical Skincare Center svarar Sara S:
Tack för fina ord, vi gör alltid vårt bästa förstås! Bästa hälsningar från Carina, Albin, Maria, Heiki och Olof!
- Mvh Representant för Stockholm Medic 2011-09-09