feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening

1.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening

Sankt Eriksgatan 117 113 43 STOCKHOLM

Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening finns på Sankt Eriksgatan 117 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Konsulter och Konsultverksamhet

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening

Läs vad Recos användare tycker om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening

• Status: 16
    impala skrev om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening:
    De är ju inte de vassaste knivarna i lådan vill jag lova.
    2010-04-23
  • Status: 1
    Ville S skrev om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening:
    Självklart håller jag med resten av 99%:arna detta är ju för fan kasst.. Avskeda bunten.. Ni lägger ut stora resurser på att ta ner nåra nät pirater. Använd pengarna till något bättre. Till exempel Skolorna. Dom måste dra in på Pengarna för att ekonomin tryter Men vafan här går pengarna för fulla rullar. Fan Gör något åt detta.
    2009-08-27
  • Status: 5
    Adam E skrev om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening:
    Vad ska man egentligen säga om dem? De borde avskedas hela bunten!
    2009-07-30
  • Status: 1
    Eduardo I skrev om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening:
    Man kan inte sätta dit människor som bryter mot lagen, genom att själv bryta mot lagen. Det är, självklart, olagligt - för alla utom Antipiratbyrån tydligen. Lägg ner!
    2009-07-27
  • Status: 70
    Kevin skrev om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening:
    De borde skaffa sig ett liv istället för att försöka stoppa teknikens utveckling, vilket dom aldrig kommer lyckas göra!
  • Status: 279
    Emma K skrev om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening:
    Oj, finns dessa med. Kan inte annat än instämma. Ålderdomliga och helt ute och cycklar i min mening. Hade de kunnat hade de väl förbjudit internet för att de "stjäl" kunder från biblioteken...
  • Status: 586
    Nikke L skrev om Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening:
    Jag gillar verkligen inte organisationer som har till syfte att verka för lagstiftning som gör stora intrång i min personliga integritet. Stämingen man möts av hos Antipiratbyrån... Ja den är väl dyr helt enkelt. Ett riktigt lågt betyg är vad de får av mig.

0 bilder från Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening

Taggar för Svenska Antipiratbyrån Ekonomisk Förening