feedback company
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in
T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

Recos
08-4030 4538
Tandläkare Ivonne Grants

Kungsgatan 18 111 35 STOCKHOLM

Vi erbjuder högklassig och modern tandvård i trevliga lokaler och med den senaste tekniken. Vi hjälper även tandvårdsrädda med narkos. Vi har mångårig erfarenhet med lagning, estetik, kirurgi, porslinskronor, implantat och tandblekning. Välkommen!

www.snyggatander.se

Är det här ditt företag?

Alla nya patienter får 10% rabatt vid första besöket!

Uppge Reco när kontaktar oss och få 10% rabatt. Vårt mål är alltid att få nöjda kunder. Vill du bli en av alla nöjda kunder kontakta oss idag. Vi tar även emot bokningar samma dag! Du når oss på tel: 08-7022580

Vad tycker du om Tandläkare Ivonne Grants

Läs vad Recos användare tycker om Tandläkare Ivonne Grants

Martin O skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Jag gick till denna tandläkare för att hon här på ”Reco” framstod som världen bästa. Där började mardrömmen. Det som började med en akut problem, slutade med en urdragen tand och en räkning på runt 6000 kr kontant. Redan från början förklarade jag för tandläkaren skräcken över att förlora en tand till, att jag var mest intresserade av estetisk tandvård, Inte bara på grund att jag inte var nöjd med hur mina tänder såg ut utan också för att jag inte mådde bra på grund av det, eller vågade knappas le till folk. Till detta svarade hon att jag inte skulle bekymra mig om det, att jag hade kommit till rätta.

Efter en behandling som bara handlande om att ta olika smärtsamma röntgenbilder. När jag säger smärtsamma bilder är för att det de stoppar i munnen på en gör så ont att tårarna rinner helatiden, det är faktisk rent tortyr, men vad gör man, man vill bara att det ska gå bra. Det gäller att bita ihop under dessa oerhörda momenter och så blir bilden fel och hon måste ta om några gånger till. Det blev först några dagar efter mitt första besök, när en kirurg på hennes mottagning fick dra ur tanden som var akut, eftersom hon sade att hon inte kunde göra det själv. Priset för det blev runt 3200 kr med bidraget redan avdragen.

Nu blev det dags för mig att återkomma till denna tandläkare igen för att sätta igång med det jag ville göra. Jag har två gamla broar som den ena har gått sönder och den andra blev inte som jag hade förväntat mig, bägge broar ville jag byta bort och få vanliga kronor istället och där det fattades en tand ville jag göra en inplantat. Tandläkaren började med att först försöka övertyga mig om att göra andra, billigare behandlingar men jag ville denna gång ha det bästa. Jag var fast besluten om att få ett tandimplantat där det saknades tänder. Hon sade till mig att det inte gick att genomföra på grund av mina käkar som inte var lämpliga för det, hon kallade in kirurgen som inte tyckte som hon. Han sade däremot, att visst kunde jag få den behandling jag önskade mig. Hon blev väldigt negativt inställd efter det jag ville. Nu anser jag att hon inte hade kompetens för att själv genomföra behandling och därmed känna dessa pengar. Nu kändes det verkligen inte bra, och det påpekade jag för henne; för vem vill ha en arg och irriterad tandläkare, som nyss blivit läxat upp av en kollega, tafsande inne i ens mun samtidig som hon bråkar med andra och med mig. Till slut gick jag på hennes förslag om att försöka snygga till det ena bron så att man inte såg att det inte var äkta, men inners inne ville jag försvinna därifrån. Hon sade då att jag kunde byta mina broar ändå men om några år, när jag tappade dessa tänder ändå och då kunde jag göra den behandling jag önskade mig. (Jag tänker att det är nu jag är 37 år och vill ha fräscha tänder, inte när jag är typ 70). Jag ogillar konflikter och som kund är man i en tandläkarstol väldigt utsatt, där tandläkaren har faktisk makten över dina tänder, och över din hälsa. Hon försökte fixa till den gamla bron, trots att det inte kändes bra för varken mig eller henne. Jag blev inte nöjd men gick därifrån med ett leende som dolde min besvikelse. Bara diskussionen tog hälften av den tid hon hade för mig, och därmed allt min energi. Därefter hela hennes behandling kändes brådskande som om mina tänder inte var viktiga för henne, utan bara pengarna hon skulle känna på mig och klienten därpå var viktiga. Jag hade bokat en annan tid med hennes tandhygienist som dessutom kom en halv timma försent men till slut spelade det ingen roll att vänta för att hon verkligen var bra. Tandläkaren behandling och bemötande har däremot lämnat mycket övrigt att önska. Därmed om hon läser detta någon gång, det skulle vara bra att hon tar sig an kritiken. Jag vill faktisk säga det för hennes yrkens etik skull, säg nej till en klient när du inte känner att du kan bemöta honom/henne med den respekt och professionalitet klienten alltid förtjänar. Det handlar om klientens tänder, i mitt fall mina tänder, som ska följa mig under resten av mitt liv och som jag så godtrogen lät dig behandla.

En fin mottagning i allt ära men har denna tandläkare den kompetens som krävs för att den ska leva upp till den standard och de priser som tas? jag tror faktisk inte det. Vidare ville jag avboka alla mina framtida tider på hennes mottagning. Till detta sade tandläkaren till mig att det inte gick. Jag lade på luren och tänkte att denna "tandläkare” inte kunde ens lagarna i Sverige, att man visst kan avboka ett tandläkarbesök dagen innan, eller en vecka innan. Så har du hål i tänderna och bryr dig lite om hur dina tänder kan se ut och vill dessutom låta dig torteras med en gammal röntgenapparat och en arg tandläkare, så kanske är denna tandläkare perfekt för dig. Om du däremot strävar om att ha den perfekta leende eller något mer kreativ och professionell tandvård, då är det klok att hålla sig borta från denna mottagning.

2012-04-24

Tandläkare Ivonne Grants svarar Martin O:

Av medicinskt etiska skäl kan jag inte kommentera Martin O.

Margareta S skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Har varit kund hos Ivonne en längre tid. Anledning till att jag anser mig trygg med henne är att hon alltid behandlat mig väl, informerat noggrant om min status på mina tänder och haft en bra uppföljning. Jag har känt mig mycket respekterad och väl bemött - trots tandläkarskräck.
    2012-01-09
    Marie H skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Jag vill varmt rekommendera Ivonne Grant som tandläkare!!

Ivonne är en mycket kompetent och tålmodig:)tandläkare. Hon är alltid lyhörd men bestämd daltar inte vilket är bra för mig som rädd patient. Jag kom till Ivonne 2001 med tänder i ett bedrövligt skick, djupa tandfickor,massa hål och tyvärr med en tandlossning som skulle komma att påverka mitt matintag och allt pga en fruktansvärd tandläkarrädsla och en dålig kunskap i tandskötsel. Ivonne remitterar även vidare till mycket kompetenta och trevliga specialister. Idag är jag jättefin i munnen och går på mina besök utan att vara rädd och nu senast UA:)även hos hygenisten!! Jag vill tacka dig Ivonne för att du botat min tandläkarskräck och fått mig att förstå hur viktigt det är att sköta om sina tänder, utan dig hade jag nog varit helt tandlös idag!!

Från din supernöjda patient Mia.H:))
    2011-06-29
    Charlott skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Denna tandläkare rekommenderar jag inte. Jag gick till henne och fick ett kostnadsförslag på drygt 17000 kr.!! Har aldrig behövt laga för så mycket tidigare så jag blev ytterst förvånad. När jag ville få klarhet i vilka tänder det berörde vände hon sig inte ens om och förklarade så jag förstod. Hon stod vid datorn mest hela tiden och rabblade allt jag borde göra omgående. Så jag påbörjade en behandling och plötsligt när jag låg bedövad "kom hon på" ett annat hål som hon kvickt tog i farten. Vi skulle laga två tänder men de var så långt i från varandra att bedövningen inte räckte så hon fick fylla på mer bedövning, så kinden hängde som på en S:t Bernhard efteråt. Inte svårt att räkna ut att en tand långt bak och en fram inte kunde gå på samma bedövning. Jag är tandvårdsrädd dessutom kan tilläggas och informerade henne om detta. Inget förklarades under behandlingen och dessutom skvallrade hon och tandsköterskan friskt om allt mellan himmel och jord. Det var som om jag inte fanns, kände mig totalt nonchalerad. Bestämde mig för att gå till en annan tandläkare och fick då ett kostnadsförslag på drygt 5000 kr!!! Så gå hit om du vill ha en saltad nota och om du vill ha ett sms efteråt där det står: "Välkommen åter. SMILE!" sen när du sitter på bussen hem. Själv väljer jag seriösare alternativ."
    2011-06-03

Tandläkare Ivonne Grants svarar Charlott:

Hej! Vår ambition är alltid att möta våra patienter med en effektiv,lyhörd och professionell dialog.Därmed beklagar vi att din uppfattning skiljer sig från vad vi ständigt strävar efter. Gällande kostnadsförslaget om 17161 avgår 4660 kr i tandvårdårdsersättning vilket resulterar i en patientavgift om 12,501 kr. En bidragande orsak till att efterföljande tandläkare kunde prestera ett billigare kostnadsförslag är förväntat efterom vi redan har utfört en del av arbetet. Vi önskar dig lycka till med din nya tandläkare. Mvh Ivonne

Charlott svarar Tandläkare Ivonne Grants :

Nya tandläkares kostn.förs. = 3700, minus tandv.ers. Med Grants arb. skiljer ändå flera tusen. De hade inte gjort samma bedömn. fr. början.

Linn H skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Ivonne är en oerhört professionell och empatiskt inkännande tandläkare. Hon är noggrann i varje steg och ger även patienten information om behandlingen. I de fall en specialist krävs, så remitterar Ivonne direkt vidare, så man kan alltid känna sig säker på att få den bästa behandlingen och omvårdnaden. Ivonne arbetar lugnt och metodiskt och för tandvårdsrädda patienter så är hon mycket pedagogisk och implementerar trygghet i både ord och handling. Jag har haft Ivonne som tandläkare i 17 år och med åren har hon även blivit hela "familjens tandläkare". Barnen tycker att det är roligt att gå till tandläkaren, vilket är det bästa betyget. Jag kan 100% rekommendera både barn och vuxna att gå till Ivonne.
    2011-03-28
    Annika H skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    När jag kom till Ivonne så försvann min tandläkar rädsla! Ivonne är alltid glad och positiv samt en mkt varm människa. Hon är extremt duktig på sitt jobb och sköter allt på ett mkt proffsigt och tryggt sätt! Ivonne har alltid kunnat svara på alla frågor och funderingar jag har haft kring mina tänder och har alltid ett uppmuntrande ord till övers =) Jag kan varmt rekomendera Ivonne som tandläkare!
    2011-01-26
    Susanne S skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Mkt nogrann, duktig och har alltid legat i framkant med ny avancerad teknisk utrustning. Kan varmt rekommendera henne till nya kunder. Jag har varit patient hos Ivonne i 23 år.
    2010-11-11
    Henrik L skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Kompetent och trevlig!
    2010-03-21
    Yvonne B skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Ivonne är en mycket bra tandläkare. Hon är trevlig och mån om patienterna samt gör bra "jobb". Jag har gått hos henne i över 20 år och är mycket nöjd.
    2010-03-12
    Ingrid M skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Ivonne är professionell, kunnig och intresserad av utvecklingen inom sitt yrke. Hon är empatisk, snäll och respekterar den lilla rädda patienten. Jag har stort förtroende för henne som tandläkare och medmänniska och känner tillit till henne.
    2010-02-27
    Thomas N skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Kul person som utför sitt arbete mycket proffsigt.
    michael c skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Kompetent. Kunnig. Effektiv. Remitterar vidare ifall det behövs specialist istället för att joxa själv ex. svår rotfyllning. Trevligt tilltal, men ändå seriös. Bra sköterska o hygienist. Bra system för att kalla. Har ej undersökt prisbilden, men verkar vara normal......
    Trond D skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Har vart pasient hos Ivonne i 5 år og er meget fornöyd med henne! Topp jobb og service hele tiden, service with a smile!
    Björn E skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Jag har varit kund hos IGM sedan andra halvan av 1980talet. Jag skulle tro 86 eller möjligen 87. Jag tycker att jag har fått en mycket bra uppmärksamhet och blivit väl omhändertagen. Jag har problem med kräkreflexer, och det har alltid uppmärksammats o jag är igenkänd som kund. IGM har även inspirerat mig att sköta mina tänder väl.
    Björn E skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Här får ni mina synpunkter om Ivonne. 1. En mycket kompetent och trevlig person som jag gärna rekommenderar till andra vänner. 2. Har varit patient hos henne från starten av hennes privatklinik (alltså rätt många år). 3. Det jag också värdesätter är att hon remitterar till specialister, när detta krävs. Gör att jag känner mycket stort förtroende för henne. 4. Har alltid varit tydlig med priser och redovisning. 5. Kommer att gå kvar hos henne så länge hon har kvar sin praktik i Stockholm.
    Peter J skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Ivonne räddade mina tänder - jag är så nöjd med hennes arbete - hon älskar sitt arbete och är noga och har gett mig ett fantastiskt leende. Dessutom har vi alltid så himla trevligt när vi ses. Jag som inte ens gillade att gå till tandis förut!!!
    2009-12-20
    Rolf C skrev om Tandläkare Ivonne Grants:
    Att gå till tandläkaren är ingen större "hit" i mitt liv. Sen mötte jag Ivonne och det leende hon skapat från mina gulbruna gaddar till härligt vita tänder är otroligt. Jag är så fantastiskt nöjd och känner mig nu säker med mitt leende i alla situationer. Dyrt?!? Värt varenda "krona"! Härligt team med servicekänsla och glatt humör.
    2009-11-30
Hej, kul att du surfar in på reco.se

Vi vill bara tipsa om vår coola och sköna app: Ladda ner den här Stäng X