Tegnérs Gömställe
Upplandsgatan 17 113 60 STOCKHOLM
En liten mysig kvarterskrog på Upplandsgatan 17. Vi satsar på ett helsvenskt koncept med allt från husmanskost till à la carte med ett trettiotal svenska flasköl, de flesta av dem kommer från mindre bryggerier över hela landet.
Vad tycker du om Tegnérs Gömställe
Läs vad Recos användare tycker om Tegnérs Gömställe
Richard E skrev om Tegnérs Gömställe:
En typisk kvarterskrog med riktigt trevlig personal. Alla känner sig välkomna och vill man äta och dricka "svenskt", är detta den rätta krogen!2012-09-15 -
Jennifer H skrev om Tegnérs Gömställe:
Hit ska du gå för att dricka riktigt bra öl. Inredningen är spartansk men mysig och personalen vänlig och personlig. Väl värt ett besök eller två.2010-08-08
Andra företag i samma bransch med bra erbjudanden
Företag nära Tegnérs Gömställe
23 recos
Marcus K tycker:
"Vi upplevde att Tiziana verkligen satte oss som kunder i första rum, alltid tillgänglig och ett väldigt professionellt handhavande av hela försäljning ... "
15 recos
Annika T tycker:
"Bästa kaffet i stan! Bättre pris bättre bemötande än man skulle gå till vilken Wayne´s Coffe eller Cofe House by George i Sthlm! "
8 recos
Joakim I tycker:
"Käkat lunch där en gång. Då var sushin helt OK, bättre än medel. "
7 recos
Joanna R tycker:
"Har man en kliande hund ska man gå hit! Efter år av besök oss en mäng olika kliniker kom vi till hudspecialister som visste vad dom gjorde, så trevlig ... "
6 recos
Sandra E tycker:
"Dominika är supertrevlig! Och man får en underbar känsla att vistas i butiken, bra musik och stort utbud av clubwear kläder :) "