feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Tullinge Bil HB

2.8
Betyg
Recos
Ring företaget
Tullinge Bil HB

Hamringevägen 1 146 41 TULLINGE

Tullinge Bil HB finns på Hamringevägen 1 i TULLINGE och är sökbara på bl.a. Bilar och Bilar

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Tullinge Bil HB

Läs vad Recos användare tycker om Tullinge Bil HB

micke l skrev om Tullinge Bil HB:
    sätter ut annonser om bilmoddeler som inte sedan stämmer stor skillnad på pris eftersom det skiljer i utrustning mellan olika bilmodeller inte seriöst att göra så här ....
    2013-02-23
    ola o skrev om Tullinge Bil HB:
    ohederliga utan seriöst kundfokus. ringde och frågade om rost på en golf. fick svar "lite ytrost". när jag kom dit visade sig bilen vara totalt sönderspacklad. även sparklådorna var lagade med ngt som såg ut att hålla en vecka till, och det lät som hål. stora bucklor och katastrofal målning. tänkte jag ska kolla hur säljarna är och visade min upprördhet. fick endast kalla handen och svaret: "var inte kaxig". vilket seriöst ftg som helst skulle be om ursäkt för otydligheten att beskriva bilens skick. dessa två bröder kan jag absolut inte rekommendera göra affärer med.
    2012-10-26
    Tullinge Bil skrev om Tullinge Bil HB:
    Christopher L du köpte en bil för 12000 kr. Det är svårt att lämna garantier på gamla bilar i den prisklassen. Denna bil var en inbytesbil och nybeskitigad. Vi kan tyvärr inte veta om förra ägaren fusklagat bilen innan den såldes till oss. Vi kontrollerade bilen som vi gör med alla våra bilar och även du kontrollerade bilen innan köpet, och att du hade oturen att din bil gick sönder efter 1 månad är inte vårt ansvar. Vi säljer aldrig en defekt bil. Alla våra bilar är besiktigade och kontrollerade. Bilar går tyvärr sönder ibland. Elfel kan även förekomma på nya bilar.

Mvh Tullinge Bil
    2012-08-06
    David D skrev om Tullinge Bil HB:
    Tullinge bil har bra service och hjälpte mig när jag köpte en ny bil från dem, blev upphämtad från tåget och dem höll vad dem lovade.
    2012-07-24
    Christopher L skrev om Tullinge Bil HB:
    Sämsta servicen jag fått. Säljer dessutom defekta bilar, som de fusklagat för att få igenom försäljning. 1 månad efter bilköp havererade hela bilen invändigt pga "elfel", det ena efter det andra felet uppstod.

Trafikfarliga bilar som lever sitt eget liv mitt under rushen på motorvägen.

Uselt.
    2012-07-07

0 bilder från Tullinge Bil HB

Taggar för Tullinge Bil HB

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Tullinge Bil HB

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.