feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Tullinge Trafikskola AB

2.0
Betyg
Reco
Ring företaget
Tullinge Trafikskola AB

Kvällsvägen 14 146 31 TULLINGE

Tullinge Trafikskola AB finns på Kvällsvägen 14 i TULLINGE och är sökbara på bl.a. Körkortsutbildning och Trafikutbildning

www.str.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Tullinge Trafikskola AB

Läs vad Recos användare tycker om Tullinge Trafikskola AB

• Status: 2
    Sanna J skrev om Tullinge Trafikskola AB:
    Hade jättelånga väntetider för lektioner, fick ingen plan för att ta körkort, ställde dessutom in lektioner med kort varsel, helt ok om man samtidigt erbjuder ny tid i anslutning, men det gjordes inte. Har bytt körskola och tog körkort i går.
    2009-11-12

Företag nära Tullinge Trafikskola AB

Apoteket Mullvaden

Kvällsvägen 5, TULLINGE

Läs mer om Apoteket Mullvaden

3 recos

Carro

Carro tycker:

"Mycket bra bemötande! Trevlig och hjälpsam personal. "

Tullinge vårdcentral

Kvällsvägen 5, TULLINGE

Läs mer om Tullinge vårdcentral

3 recos

Carro

Carro tycker:

"Vissa är slarviga och vissa är riktigt bra. När jag råkade ut för öroninflammation missade läkaren att min trumhinna hade spruckit, och trodde att jag ... "

Tullinge Bilservice AB

Huddingevägen 425, TULLINGE

Läs mer om Tullinge Bilservice AB

2 recos

Bo N

Bo N tycker:

"Jag har bara haft bra erfarenheter av Tullinge bilserice. Bra jobb samt betydligt billigare en vad Svenska Bil var när jag fick motorras på min 95:a "

Storvretens Taxi

Banslättsvägen 3, TULLINGE

Läs mer om Storvretens Taxi

1 reco

Yvonne F

Yvonne F tycker:

"Bästa taxin i Tumba. Mycket trevlig förare hjälpsam och trevlig. Kan varmt rekommendera "

Tullinge Pizzeria & Restaurang

Nyängsvägen 3, TULLINGE

Läs mer om Tullinge Pizzeria & Restaurang

1 reco

Monica P

Monica P tycker:

"Tullinge pizzeria gör jättegoda pizzor,tunn deg,fyllningar med mycket smak,massor av olika att välja på.De har även annan mat men den har jag ingen ås ... "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Tullinge Trafikskola AB

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.