feedback company
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in
T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

Recos
08-4030 4587
UNIKA HUS

Hörnåkersvägen 14, box 1233 183 12 TÄBY

Unika Hus säljer och bygger arkitektritade hus i Stockholm. Kunden väljer själv om de vill ha ett äkta stenhus eller ett hus i trä. Unika Hus köper och säljer även tomter.

www.unikahus.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om UNIKA HUS

Läs vad Recos användare tycker om UNIKA HUS

Per E skrev om UNIKA HUS:
    Vårt Unika Hus stod klart 2011, och vi har en mycket positiv erfarenhet att bygga tillsammans med dem. Flexibilitet, valfrihet kombinerat med lång erfarenhet resulterade i ett hus en bit över en redan hög förväntansnivå. Per
    2012-04-02
    Johan skrev om UNIKA HUS:
    Vi har en mycket positiv erfarenhet att bygga tillsammans med Unika Hus. Deras flexibilitet, erfarenhet och kontakter i branchen är mycket bra. Vi är i stort mycket nöjda både med genomförandet, kvalitet och bemötande. Sist men inte minst strålande nöjda med vårt hus som stod klart 2009. Johan
    2012-03-15
    Sara W skrev om UNIKA HUS:
    Vi flyttade in i vårt hus under 2010. Att kunna vara med och rita sitt eget hus var väldigt spännande. Vi tyckte arkitekten tillgodosåg våra behov bra. Sen var det dags att börja välja inredning. Ett stort plus var att kunna välja leverantörer hyfsat fritt. Dvs om vi ville ha annat så kunde vi ta summan och lägga det på en annan leverantör. Vi tyckte om valfriheten! När väl bygget var igång så märktes det att hantverkarna jobbat tillsammans förut. De var vana att kommunicera mellan varann och därför kunde processen skyndas på. Unika Hus är ett litet företag som är måna om sitt rykte och sina kunder. Deras långa erfarenhet i branschen och intresse för hus och inredning speglade hela vårt bygge.
    2011-09-26
    Erik J skrev om UNIKA HUS:
    Vi har fått ett unikt fint hus tack vara Unika Hus. Kontinuerligt genom hela byggprocessen har vi haft nära kontakt med säljare, projektledare och hantverkare vilket gjort att allt flutit på suveränt bra. De små problem som dykt upp har lösts snabbt och smidigt. Det är suverän byggkvalité på huset och de visoner vi hade om det nya huset innan procesens start har till och med överträffats.
    2011-09-13
Hej, kul att du surfar in på reco.se

Vi vill bara tipsa om vår coola och sköna app: Ladda ner den här Stäng X