Valhallabageriet
Vad tycker du om Valhallabageriet
Läs vad Recos användare tycker om Valhallabageriet
aram a skrev om Valhallabageriet :
Väldigt gott bröd och även prisvärt. Ibland kan det dock vara lång kö, men det är värt det.2009-04-01 -
Edit T skrev om Valhallabageriet :
Härligt bageri med stort sortiment! Brukar vara lång kö på morgnarna... Deras kringlor med sesamfrön, eller möjligtvis vallmofrön, är riktigt goda!2009-03-30 -
2009-03-01
Catrine G skrev om Valhallabageriet :
Vilken upplevelse!!! Detta härligt goda bröd kan man stå i kö för halva lördagen och sen var brödet nästan lika långt som kön! Charmig personal som erbjuder att lägga undan bröd till nästa sats är bakad. Lite udda läge om man som jag bor i Vasastan. Bra att passa om du ska gå promenad på Gärdet eller ha picknick på Djurgården. Men glöm inte att det är stängt på söndagar men som tur är håller brödet i flera dagar.2008-02-05 -
Ami H skrev om Valhallabageriet :
Jag föll för kön! Ja, det är sant! Gick förbi för att gå till Fältöversten för att inhandla frukost en lördag och såg denna kö långt ut på trottoaren. Tänkte väl att det var ett mått på kvalité. Så besviken jag blev. Ärligt talat, jag förstår inte denna vurm för detta ställe! Stenhårda, brända bullar och bröd som dessutom kostade mig skjortan. Herregud! Kom till Malmö och Donaubageriet så ska jag visa gott bröd! ;-)2008-02-02 -
Lisa P skrev om Valhallabageriet :
Stans bästa bager! Tyvärr lång kö på lördags mornar men det är värt väntan att få äta deras goda bröd och smaskiga bullar. Trevlig personal.2008-01-08