feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Visionen om reco.se

Vi startade 2007 med visionen att digitalisera ”word-of-mouth” eller ”mun-till-mun-metoden” i en relevant och trovärdig sajt. Genom låta våra besökare berätta för omvärlden vilka företag som är bra eller mindre bra skulle vi alltid kunna ge ett riktigt bra svar på frågan: ”Vilket företag ska jag anlita?” Vi såg oss som idealister, kundernas bästa vän på nätet som med integritet och stolthet upplyste våra besökare om vilka företag som andra kunder inte var så nöjda med.

Omvänt har vi med glädje lyft fram våra guldkorn, företagen som övertygar, för att de alltid levererar på kundernas förväntan.

Idag är visionen densamma, att tillsammans med användarna bygga mun till mun metoden på nätet. Vem som helst ska kunna känna sig trygg i sitt val av företag. Reco.se ska vara ett naturligt val, en vital väg framåt när man ska kontakta ett företag. För att det ska lyckas jobbar vi med att förbättra vår användarnytta genom att bygga en snabbare sajt med smidiga branschförfrågningar och kittlande erbjudanden - alltid med våra rekommendationer som en vägledande guide för våra besökare.

Du kan enkelt vara delaktig genom att skriva några rekommendationer om dina egna favoriter - till alla våra besökares glädje och nytta.

Reco.se - Vad du och dina vänner tycker om olika företag