Robin har været rigtig godt på alle måder, at jeg have ydet en optimal service og en følelse af at være i gode hænder og hele tiden holdt mig underrettet og været professionel på alle måder og forklaret og orienteret mig under hele forløbet. Dejligt og nemt tid samarbejde varme anbefaling til andre som skal købe et bolig.
Robin Zecevic
Robin Zecevic är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
.Robin Zecevic har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Robin Zecevic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.7. Robin Zecevic har haft 5 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
38 omdömen om Robin Zecevic
Jag tycker att vi fick ett jättebra bemötande av Robin och han levde upp till våra förväntningar. Robin skötte försäljningen bra och såg till att det blev en snabb och bra affär precis så som vi önskade.
Trevlig och väldigt professionell mäklare, rekommenderar honom starkt. Försäljningen av vår lägenhet gick väldigt snabbt och allt flöt på smidigt.
Väldigt trevlig, engagerad och professionell mäklare. Robin levde upp till alla förväntningar, rekommenderar honom starkt.
Väldigt proffsig och trevlig.
En mycket proffsig och kunnig kille. Lugn och tillmötesgående. Vi var mycket nöjda med samarbetet.
Robin är en lugn och otroligt trevlig mäklare! Vid första mötet kändes han väldigt trygg och proffsig - utan att vara typiskt ”säljig” som andra mäklare kan vara… Som mäklare har han levt upp till våra förväntningar vad gäller försäljningen av vår bostadsrätt. Han har varit lätt att nå och besvarar frågor snabbt och enkelt! Vi rekommenderar verkligen Robin och 3etage!
Jag tycker att han är bra ha tålamod och lyssna på vad man vill. Trevligt person som jobbar på saken.
Lätt-tillgänglig och trevlig! Enkel att jobba med.
Utmärkt bemötande, levde upp till dem förväntningar vi hade med försäljningen. Det gick snabbt och smidigt.