Roger Billsten
Roger Billsten är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
.Roger Billsten har varit registrerad mäklare sedan 2001-07. Roger Billsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 249 omdömen med ett betyg på 4.9. Roger Billsten har haft 52 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 82% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
249 omdömen om Roger Billsten
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
* positiv, trevlig, lösningsorienterad
* informativ, återkopplar, saklig
* sammanfattningsvis upplever vi mäklaren som det som är nämnts ovan och väldigt lättad över att ro affären i land. -
Glad och trevlig! Förklarade tydligt vad som gäller.
sålde sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Med Roger fick vi en snabb och smidig försäljning.
Vi kände oss trygga under hela processen och kommer definitivt rekommendera Roger. -
sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Avslappnad, men proffsig inställning. Lyhörd & kunnig. Allt klockrent från början till slut.
köpte sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Allt går som på räljs, aldrig några problem utan Roger ser bara lösningar :) Snabb, flexibel och professionell.
Kan sin sak!
Grym på alla sätt . -
Jag visste sedan innan att Roger är proffs på det han gör, och jag blev inte besviken.
Hans erfarenhet och fingertoppkänsla lyser tillsammans med hans vänligt trygga bemötande mot mig från första mötet hela vägen till försäljning. Då vet jag också, och är trygg med hur han möter dom spekulanter som tittat på vårt objekt.
Han är en ärlig och fin människa. -
sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Roger Billsten är en mäklare vi varmt kan rekommendera. Han sålde vår bostad snabbt, effektivt och smidigt. En mäklare du kan ha fullt förtroende för och som gör allt i sin makt för att ro en affär i hamn. Han är pålitlig, skarp och har väldigt mycket erfarenhet inom sin branch.
Vi kommer definitivt att använda oss av Roger igen vid framtida köp och försäljningar. -
köpte sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Härlig mäklare som har svar på det mesta. Mycket snabb i respons och supertrevlig. Vi har vart jättenöjda med Roger under hela processen. Tack! 🌟🌟🌟🌟🌟
Blev bemött med ett väldigt professionellt bemötande, väldigt öppen och rak på sak. Kunnig och hade en bred kontaktnät. Var tillgänglig alltid och hjälpsam. Kände från första sekund tilliten och att det skulle bli en bra försäljningsprocess från början till avslut, vilket det blev också. Supernöjda! Kan varmt rekommendera Roger som mäklare och även ta hjälpa av han igen i framtiden vid ev köp/sälj av bostad!